Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο Τσίπρας έδειξε την πόρτα στον Τατσόπουλο

tatso1
Στην διακριτική ευχέρεια του Πέτρου Τατσόπουλου είναι η παραμονή ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως φάνηκε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμ ματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Η Κουμουνδούρου αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση που θα αποδοκιμάζει τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε περί τρομοκρατίας, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε tην πόρτα της εξόδου στον Πέτρο Τατσόπουλο χωρίς όμως να λέει ευθέως ότι τον διαγράφει ή ότι κάνει αποδεκτή την παραίτησή του, καθώς τόνισε μετά την σύσκεψη ότι «όπως ξέρετε στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν διώχνουμε ποτέ κανέναν ούτε κρατάμε και κανέναν με το ζόρι», μια δήλωση που δείχνει ότι πλέον το παιχνίδι παίζεται στην πλευρά του Τατσόπουλου για το αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αποδοκιμάσει και τον βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλο για την φραστική επίθεση του στον Τατσόπουλο.
Μετά την σύσκεψη που τελείωσε το μεσημέρι ο Εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπάρχει θέμα αποδοχής της παραίτησης του Πέτρου Τατσόπουλου.

Πρόσθεσε πάντως ότι η Κουμουνδούρου αποδοκιμάζει τα όσα δήλωσε. Μάλιστα είμαστε εν αναμονή και επίσημης ανακοίνωσης του κόμματος.