Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή προς ψηφοφόρους: Τσίπρας ο Χριστιανοφάγος

tsipras 
  ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
 
Σπύρος ΠολυχρονόπουλοςΕίναι αλήθεια πως η ΝΔ στο διάστημα που συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ τη χώρα δεν έχει κάνει διακρίσεις στη φορολόγηση. Δεν ξεχώρισε δεξιούς κι αριστερούς, Χριστιανούς και άθεους, στρέιτ και γκέι, Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς, άνεργους και ζάμπλουτους.
Τους φορολόγησε όλους ανεξαιρέτως και μπράβο της… Απέδειξε πως δεν έχει εμπάθειες.
Και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο όταν επισημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας που μπορεί να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, δηλώνει άθεος. Το ίδιο σωστά αντιδρά και η Εκκλησία.
Ασφαλώς, οι αναρχοκομμουνιστές έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν, αναμασώντας τη γνωστή καραμέλα περί ανεξιθρησκείας κλπ. Και… ok, σε ένα βαθμό έχουν και δίκιο.
Αλλά η ΝΔ αγαπητοί φίλοι δεν έχει πρόβλημα να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Ωστόσο, είναι προφανές πως ο Τσίπρας δεν είναι ένας απλός άθεος. Είναι απεσταλμένος του Σατανά στη γη, με δόλια σχέδια. Υπερασπίζεται τρομοκράτες, συγκαλύπτει τους μπαχαλάκηδες, ενώ έχει αγκαλιάσει ακόμη και τον «γέροντα Παστίτσιο».
Ποιο είναι λοιπόν το βασικό του σχέδιο αν (ω μη γένοιτο) πάρει την εξουσία; Να εξοντώσει κάθε Χριστιανό Ορθόδοξο και να συρρικνώσει την πίστη των Ελλήνων. Γιατί στόχος του δεν είναι να τους αφανίσει από προσώπου γης, αλλά να τους οδηγήσει σε τέτοιο σημείο οικονομικής ανέχειας, ώστε να αναγκαστούν να αποκηρύξουν το χριστιανισμό.
Η ΝΔ στη σχετική της ανακοίνωση αναφέρει: «Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης.
Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».
Τι δεν καταλάβατε αγαπητοί φίλοι; Ο Τσίπρας βιάζεται να πάρει την εξουσία πριν μπούμε στην ανάπτυξη γιατί δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να φορολογήσει επιπλέον τους Χριστιανούς, οι οποίοι έχουν ήδη υπερφορολογηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Οι κυβερνήσεις του Μνημονίου, όμως, δεν το έκαναν από κακία ή από ανικανότητα, όπως πολλοί κακοπροαίρετοι ισχυρίζονται. Απλώς δεν είχαν άλλη επιλογή. Το έκαναν γιατί μόνο έτσι ήταν δυνατόν να σωθεί η χώρα και να βγει από την κρίση.
Ο Τσίπρας λοιπόν θέλει πριν προλάβουμε να ορθοποδήσουμε (θυμίζουμε πως η ανάπτυξη είναι προ των πυλών και έχουμε και πρωτογενές πλεόνασμα) να μας επιβάλλει κι άλλους φόρους, αλλά προσέξτε… Με μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Οι φόροι θα επιβληθούν σε όσους δηλώσουν Χριστιανοί στις Εφορίες τους, ώστε τα χρήματά τους να πάνε στην Εκκλησία.
Όταν, όμως, ο κακόμοιρος ο Χριστιανός δεν έχει, πώς θα δώσει; Πολύ απλά, δεν θα δώσει! Και θα αναγκαστεί να αποκηρύξει τη θρησκεία του. Έτσι, ο άθεος Τσίπρας θα έχει πετύχει το σχέδιό του και οι Έλληνες, από 90% Χριστιανοί, θα γίνουν κατά 80% άθεοι…
Η Ορθοδοξία κινδυνεύει…

ysterografa.gr