Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τον... δάγκωσε στα Περιβόλια – Πήρε το ντέρμπι ο ΟΦΗ

Τον... δάγκωσε στα Περιβόλια – Πήρε το ντέρμπι ο ΟΦΗ
Χάρη στα τέρματα του Περογαμβράκη και του Ζε Εντουάρντο ο ΟΦΗ... πέρασε τα Χανιά, επικρατώντας 2-0 του Πλατανιά και πήρε το ντέρμπι της Κρήτης
Κακό ποιοτικά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια και χωρίς φάσεις, με τον Πλατανιά να πιέζει ψηλά και τον ΟΦΗ να δίνει χώρο και να παίζει πιο αμυντικά. Χαρακτηριστικό της εικόνας του πρώτου μέρους ήταν πως η μοναδική καλή ευκαιρία ήρθε στο 40', όταν ο Μακρής, ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, δεν μπόρεσε να στείλει από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους όμως ο ΟΦΗ πήρε αυτό που... έψαχνε, αφού κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με την βολίδα του Περογαμβράκη (47'). Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει και ανέβασε την απόδοσή του με την είσοδο του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 75’ ο Λαμπρόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζε Εντουάρντο πήδηξε ψηλότερα από όλους, νικώντας με κεφαλιά τον Γιωργαλίδη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!
Ο Πλατανιάς λοιπόν, με ένα μόνο τρίποντο στους πέντε τελευταίους αγώνες, παρέμεινε στους 19 βαθμούς και την 16η θέση, έναν πάνω από την Βέροια και εφτά από τον ουραγό Άρη και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Ινκούμ, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Βάσκο, Τετέ (80’ Καζναφέρης), Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Μπέλιτς, Κάταϊ (59’ Βλαχοδήμος), Τόρες. 
ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (86’ Όγιος), Περογραμβράκης (74’ Στάθης), Παπάζογλου (89’ Ροβίθης)