Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες - Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία
 Κύμα κακοκαιρίας φτάνει στη χώρα μας. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ, τα φαινόμενα από το απόγευμα θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα.
 Μετά το Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, η κακοκαιρία θα επεκταθεί στην Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά, Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τη Θράκη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 9 έως 22 βαθμούς κελσίου.
 Στην Αττική, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα και έως και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής!
 Το βράδυ της Πέμπτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Παρασκευή, ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα νότια και ανατολικά), στον Αργοσαρωνικό, στο Μυρτώο Πέλαγος, στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανότατα και της Αττικής), στην Εύβοια, στις Κυκλάδες (κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα), στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στα δυτικά τμήματα της Κρήτης.
Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Αιγαίο (με ιδιαίτερη επιμονή στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα), στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση.