Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ανακάλυψη: Στην Ανταρκτική και όχι στην Τουρκία βρίσκεται (;) η κιβωτός του Νώε [εικόνες]

anatartici-570.jpg
Στη βάση Μακ Μούρντο της Ανταρκτικής δηλώνουν οι επιστήμονες ότι ανακάλυψαν την περίφημη Κιβωτό του Νώε! Βαθιά σε μια κρηπίδα πάγου της Ανταρκτικής, με ότι υπάρχει στο κατάστρωμα, ακόμα, μαζί με δύο από κάθε ζώο - όπου όλα είναι σε τέλεια κατάσταση και κατεψυγμένα!! Η αξιοσημείωτη αυτή ανακάλυψη έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2012, όμως τους τελευταίους μήνες έγινε γνωστό το γεγονός, από το Σουηδικό ερευνητικό σκάφος Άβεντιρ.

timthumb.phpΤο γεγονός, χαρακτηρίζεται τελείως τυχαίο, αφού οι επιστήμονες μελετούσαν τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη και βρίσκονταν στο σημείο, ενώ οι πάγοι είχαν αρχίσει να λιώνουν και από κάτω αποκαλύφθηκε περίπου το ένα τρίτο του σκάφος!
«Αυτό είναι πολύ, πολύ, ποιο πέρα από την απλή λογική, γιατί μπλέκεται η Αγία Γραφή με το μυστήριο όλων των εποχών», δηλώνει η βιβλικός αρχαιολόγος Ντάβιντ Τουτενχάουρ και συνεχίζει τονίζοντας πως το γεγονός «Αποδεικνύεται ό, τι νομίζαμε ότι είναι σαν να γνωρίζουμε την Αγία Γραφή ανάποδα».

Οι επιστήμονες που έκαναν αυτήν την εκπληκτική ανακάλυψη είναι προσεκτικοί όσον αφορά την αναγνώριση του τεράστιου παγωμένου σκάφους, όπως Κιβωτός του Νώε, λέγοντας ότι θα ήταν πρόωρο να το πράξουν χωρίς περαιτέρω έρευνα.
«Μπορούμε μόνο να πούμε ότι το πλοίο είναι κατασκευασμένο από κέδρο, γνωστή στην αρχαιότητα ως ξύλο Γκόφερ, ακριβώς όπως περιγράφεται στη Βίβλο», λέει ο επικεφαλής ερευνητής, Άρλικ Όλοφσον.
noe-570
Το πλοίο βρέθηκε στην Γουέντελ Θάλασσα, όταν ένα μακρύ τμήμα της υφαλοκρηπίδας Larson C πάγου κατέρρευσε. Η ανακάλυψη φαίνεται να είναι τεράστιας αξίας από πλευρά ιστορίας, δεδομένου ότι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των επιζώντων του Κατακλυσμού του Νώε. Σύμφωνα με το Βιβλίο της Γένεσης και τις προδιαγραφές που έδωσε ο Θεός στον Νώε για την Κιβωτό, είναι 450 μέτρα, ακριβώς με την αρχαία μονάδα μέτρησης 300 πήχεις, έχει 75 πόδια ή 50 πήχεις πλάτος, και έχει ύψος 45 μέτρα, ή 30 πήχεις.

noesΑκόμα και οι μελετητές της Αγία Γραφής ομολογούν ότι είναι σαστισμένοι, και οι εκθέσεις ειδήσεων έχουν τροφοδοτήσει το θέμα πάνω σε πολύ άγρια κερδοσκοπία. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια επιμελημένη απάτη φτιαγμένη από σατανιστές αποφασισμένοι να επιτεθούν στον Χριστιανισμό. Ορισμένοι ηγέτες της εκκλησίας φοβούνται ότι αν το αίνιγμα έχει λυθεί - και γρήγορα - θα μπορούσε να οδηγήσει σε θρησκευτικές συγκρούσεις και την κοινωνική αναταραχή.

«Είμαστε υπόμνημα με τις εκκλησίες μας και να παραμείνουν όλοι ήρεμοι. Πρέπει να έχουμε την πίστη ότι όλα αυτά είναι μέρος, του σχεδίου του Θεού», λέει από την Φλόριντα ο ειδικός κληρικός Αλέξανδρος Γουίντμπουθ.
Μία τέτοια ανακάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά, αφού πολλοί ήταν οι επιστήμονες που υποστήριζαν πως η περίφημη κιβωτός του Νώε έχει εδώ και καιρό ανακαλυφθεί και βρίσκεται στο όρος Αραράτ της Τουρκίας. Είτε επιβεβαιωθεί το γεγονός, είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι η διεκδίκηση της αυθεντικότητας θα... κρατήσει καιρό.

 koolnews.gr