Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Δάγκωσαν τους Πόντιους οι Πάνθηρες

Δάγκωσαν τους Πόντιους οι Πάνθηρες | onsports.grΝίκη... πρόκρισης σημείωσε ο Πανιώνιος στην Πλατεία, καθώς επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με πρωταγωνιστές τους Καμπάνταη και Μενδρινό.
Το ματς στην Πλατεία κρίθηκε ουσιαστικά σε ένα... δεκάλεπτο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πανιώνιος από την αρχή επέβαλλε τον ρυθμό του και έψαχνε το γκολ, αλλά χρειάστηκε ένα λάθος του Κισκαμπάνη, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Καμπάνταης και με πλασέ στο 31’ νίκησε τον Καρατζιοβαλή για το 1-0. Όμως οι Πόντιοι αντέδρασαν και ο Βέντζιος με σουτ ισοφάρισε στο 35’ σε 1-1. Ο Καμπάνταης στο 37’ με ωραία ενέργεια έδωσε και πάλι το προβάδισμα και πάλι στον Πανιώνιο για το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε κάπως, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν την αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος πίεζε, ενώ ο Απόλλων έψαχνε χώρους στις αντεπιθέσεις για να απειλήσει. Και στο 84’ ο Μενδρινός με σουτ έκανε το 3-1, «κλειδώνοντας» τη νίκη και σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Πανιώνιος (Νίκος Παντέλης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος (46 Μενδρινός), Ριβέρο, Γιάννου (63’ Μαρουκάκης), Ντούνης, Λάζνικ, Καμπάνταης (72’ Καλτσάς)
Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντζιος (68’ Ορφανός), Βέργος, Πέλκας (64’ Παρμαξίδης), Πασιαλής (54’ Βλάχος), Κουάντιο, Αθανασιάδης.