Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;

Με πρόσχημα το «αντιρατσιστικό» σχέδιο νόμου του Υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, οι δυνάμεις της Αριστεράς δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράσουν για πολλοστή φορά την λαθρολαγνεία τους.
Την στιγμή που η Ελλάς και οι Έλληνες βάλλονται από την διαρκώς κλιμακούμενη οικονομική κρίση, λόγω της υπαγωγής της χώρας στο Δ.Ν.Τ. και το Μνημόνιο από το 2010, ελέω Γ. Παπανδρέου (Γ.Α.Π.), το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αντί να προσφέρουν προτάσεις και λύσεις για την βελτίωση της οικονομίας μέσα στα πλαίσια της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά, προτιμούν να ικανοποιούν τα βίτσια ακραίων αριστεριστών που τους καθοδηγούν, μονοπωλώντας στην πολιτική τους ατζέντα το ζήτημα προστασίας των λαθρομεταναστών από τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής, παρακάμπτοντας έτσι τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν τον ελληνικό λαό.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εγκλωβισμένος στις συνιστώσες του που ακροβατούν μεταξύ της σύγχρονης ψευτοκουλτούρας και των «πατερούληδων» του πρώην Ανατολικού Μπλοκ, Στάλιν, Τσαουσέσκου, Γιαρουζέλσκι, Χότζα κλπ, στραγγαλιστών των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε επίσημα ότι θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή, νέο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, διαφοροποιημένο από αυτό του Υπουργού Δικαιοσύνης, το οποίο θα ψηφισθεί αν εκπληρωθεί το όνειρο «θερινής νυκτός» του ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει κυβέρνηση και να σοβιετοποιήσει την Ελλάδα μας.
Το ευτύχημα βέβαια σε όλα αυτά τα περίεργα, είναι ότι η αποφασιστική αντίδραση της Ν.Δ. και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να θέσει τέλος σε όλα αυτά τα τραγελαφικά του αριστερίστικου ψευτοπροοδευτισμού, ήταν απόλυτα επιτυχής. Το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο εισέρχεται οριστικά στις καλένδες και ίσως ψηφισθούν μόνο κάποιες τροπολογίες ήσσονος σημασίας, δεδομένου ότι ο ρατσισμός και η ξενοφοβία στην Ελλάδα, αντιμετωπίζονται επαρκώς από την υπάρχουσα ποινική νομοθεσία και συγκεκριμένα από το Ν. 927/1979.
Επιδεικνύοντας ο Πρωθυπουργός περισσή διορατικότητα και πολιτική οξυδέρκεια, δεν έπεσε στην παγίδα της Αριστεράς, η οποία με την σκανδαλώδη υποστήριξη που παράσχει αφειδώς στους λαθρομετανάστες, επιδιώκει τελικά την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής. Μια Αριστερά που κατατάσσει τους υποστηρικτές της εθνικής ομοιογένειας και της ασφάλειας των πολιτών, αυτομάτως στη Χρυσή Αυγή, μόνο και μόνο για να παρουσιαστεί η ίδια ως προστάτιδα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μια Αριστερά που αρνείται πεισματικά να καταδικάσει τη συμμορία των «Μαύρων Πανθήρων» που έχουν οργανώσει οι αλλοδαποί, δήθεν για να περιφρουρούν τα νώτα τους από τους δεινοπαθούντες ελληνικούς πληθυσμούς των εξαθλιωμένων αστικών περιοχών που τρέμουν να εξέλθουν από τις οικίες τους για να πάνε στη δουλειά τους, εξαιτίας της σκληρής εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.
Έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι ρατσιστική και ξενοφοβική. Δεν αντέχει όμως άλλους λαθρομετανάστες που ληστεύουν, βιάζουν, δολοφονούν και κλέβουν τις δουλειές των πάμφτωχων Ελλήνων. Όσο η Πολιτεία δεν αντιμετωπίζει δραστικά αυτήν τη μάστιγα, όσο δεν εμπεδώνεται στους πολίτες κλίμα ασφάλειας, όσο οι Έλληνες απομονώνονται από το κοινωνικό και επαγγελματικό γίγνεσθαι, τόσο οι ακραίες ομάδες θα θριαμβεύουν και θα καθιερώνονται σε ισχυρές πολιτικές δυνάμεις με ευδιάκριτο στίγμα στην κοινωνία.
Η Αριστερά με πρωτοστάτη τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το επικίνδυνο ψηφιδωτό ακραίων ανθελληνικών δυνάμεων, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα με την στάση της αυτή, στην καταπολέμηση του ρατσισμού. Το μόνο που θέλει η Αριστερά είναι να υπερισχύσει και να καταλάβει την εξουσία, εξωθώντας την πολιτική κόντρα στα άκρα. Έχει επιλέξει ως αντίπαλό την Χρυσή Αυγή, για να παρουσιασθεί δήθεν ως η «δημοκρατική» λύση απέναντι σ’ έναν μελλοντικό κίνδυνο εκφασισμού της κοινωνίας.
Δεν θα τους περάσει όμως. Η Ελλάς αγωνίσθηκε επιτυχώς εναντίον δύο διαφορετικών ρατσιστικών φασισμών, του μαύρου χιτλερισμού και του ερυθρού σταλινισμού, καθ’ όλη την δεκαετία του 1940. Δεν επιθυμεί κανείς σήμερα, να ζήσει έναν νέο εθνικό διχασμό και μια νέα άγρια εμφύλια διαμάχη. Σε αυτήν την παράνοια των άκρων πρέπει να επιβληθούν οι δυνάμεις της Σύνεσης που δεν είναι άλλες από τις γνήσιες Πατριωτικές Δυνάμεις της συνεπούς Λαϊκής Πατριωτικής Δεξιάς, που διακηρύσσουν και εγγυώνται την Ευνομία, την Ασφάλεια των πολιτών, τον Κοινωνικό Πατριωτισμό, την Δικαιοσύνη και την ομαλή μετάβαση από την εποχή της οικονομικής κρίσης στην επανεκκίνηση της κοινωνικής ζωής.
Οι ακραίοι της μιας ή της άλλης πλευράς όμως, δεν αντιμετωπίζονται με ανούσια «αντιρατσιστικά» νομοθετήματα που θα θέτουν εκτός νόμου όποια πολιτικά κόμματα διατυπώνουν ακραίες θέσεις που ερείδονται σε ολοκληρωτικές ιδεολογίες. Κόμματα που στο κάτω-κάτω έχουν ψηφισθεί από σημαντική μερίδα του ελληνικού λαού, η βούληση του οποίου πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους. Άλλωστε αν εφαρμόζονταν τέτοιου είδους νομοθετήματα, επιβάλλοντας η Πολιτεία στα διάφορα κόμματα ή αποκόμματα να καταδικάσουν τον ρατσισμό εν γένει, που πηγάζει από ακραία ιδεολογήματα, καθώς και να αποκηρύξουν τα ρατσιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που προκάλεσε ο Χίτλερ και ο Στάλιν, τότε σίγουρα θα αναγκαζόμασταν να «στερηθούμε» την πολιτική παρουσία περισσοτέρων τους ενός κομμάτων.
Η Αριστερά για άλλη μια φορά δυναμιτίζει την κοινωνική αστάθεια, συνεχίζοντας να αγνοεί την διάχυτη λαϊκή βούληση που αυτή την στιγμή, έστω και αργά, στρέφεται κατά της λαθρομετανάστευσης.
Οι «φωστήρες» της Αριστεράς καλό είναι να συνετιστούν, πριν αποβληθούν από τον ελληνικό λαό και να αντιληφθούν ότι στο θνησιγενές πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης, τον πιο απάνθρωπο ρατσισμό δεν τον υφίστανται οι λαθρομετανάστες, αλλά οι Έλληνες που θα τολμήσουν να διατρανώσουν τον Πατριωτισμό τους, την Ορθόδοξη Πίστη τους, την κοινωνική νομιμότητα, την εθνική ασφάλεια, την διάσωση των εθνικών ιδεωδών και την ανάγκη προστασίας των Ελλήνων από την υπέρογκη και απειλητική λαθρομετανάστευση, που θα περιορισθεί όχι μέσω της βίας που είναι ξένη προς τον Ελληνικό Πολιτισμό αλλά μέσω της θέσπισης αυστηρής και ορθολογικής μεταναστευτικής πολιτικής.
Υφίστανται τον ρατσισμό σήμερα από το Αριστερό κατεστημένο, όλοι αυτοί οι Έλληνες που χαρακτηρίζονται ρατσιστές, φασίστες, χουντικοί και μισαλλόδοξοι, επειδή υποπίπτουν στο «παράπτωμα» να θέτουν στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων τους την αγάπη τους για την Ελλάδα. Όλοι αυτοί οι Έλληνες που αντιτίθενται στην κατάληψη των Δημόσιων νοσοκομείων και σχολείων από παράνομους αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα οι πατριώτες νοικοκυραίοι να αναγκάζονται να καταφύγουν στα ιδιωτικά με τα πενιχρά εισοδήματά τους. Όλοι αυτοί οι Έλληνες που αντιδρούν στην ανασφάλεια, την ανεργία και την εθνική ανομοιογένεια που προκαλούν οι λαθρομετανάστες.
Αναρωτιέμαι αλήθεια. Ενδιαφέρεται για την καταπολέμηση της Ελληνοφοβίας η Αριστερά; Θα φέρει άραγε ποτέ προς ψήφιση στη Βουλή κάποιο νομοθέτημα για την προστασία των Ελλήνων από τον Ρατσισμό;

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ