Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Πένθος στον Ολυμπιακό Λουτρακίου, "έφυγε" ο Ν. Κολλιάκος


Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού Λουτρακίου, καθώς "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Νίκος Κολλιάκος.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων" και πατέρας του Παντελή Κολλιάκου έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το πρωί της Τετάρτης έγινε η κηδεία του στον Ιερό Ναό Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι, όπου έδωσε το παρών πλήθος κόσμου. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς και οι βετεράνοι του συλλόγου εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:
 
"Στις καρδιές μας θα μείνει ο Μεγάλος Νίκος Κολλιακος, αφού από χθες δεν είναι πια κοντά μας. Ο Νίκος Κολλιακος γεννήθηκε στο Λουτρακι το 1935. Στον Ολυμπιακό ήρθε από 15 χρόνων,λόγο του ταλέντου που τον διέκρινε τον έκανε αμέσως και έπαιξε στην Α' ομαδα.
Ήταν από τους τυχερούς αφού έπαιξε αντίπαλος με Ολυμπιακό Πειραιώς, Προοδευτική, Εθνικό, ΟΦΗ, Παναχαϊκή, Αργοναυτη την περίοδο 1955-56. Στην Β' εθνική το 63-64 και κατόπιν Δ' Ερασιτεχικη κατηγορία. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 1965 γιατί σε περίοδο προετοιμασίας της ομάδας έσπασε το πόδι του. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν από τους κορυφαίους της Κορινθίας. Θαυμάστηκε για το πρώιμο παίξιμο, την εξυπνάδα, το χιούμορ του και το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Μεγάλε Νίκο σου ευχόμαστε Καλό ταξίδι".

korinthiasports.gr