Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣ​Ε Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚ​Η ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ​" ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕ​Σ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

Με την παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής και προέδρου της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων Γ. Καλατζή, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου.
Μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ακολούθησε η παρέλαση των τμημάτων και των φιλαρμονικών που κατευθύνθηκαν στον Κήπο των Ηρώων.
Εκεί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια ο κ. Καλατζής ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατέθεσε στεφάνι στον Τύμβο των Ηρώων.
Ωστόσο όμως φέτος δεν ακολουθήθηκε όλο το τελετουργικό σε ότι αφορά την υποδοχή του εκπροσώπου της Κυβέρνησης, αφού ο δήμος μετά από σχετική απόφαση δεν απέστειλε επίσημη πρόσκληση.
Αξια εκπροσωπήθηκε και ο Δημος μας, μιας και οι 3 Φιλαρμονικές της Αιγιάλειας έδωσαν βροντερό παρών: η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ", η Φιλαρμονική Ακράτας και η Φιλαρμονική Αιγίου!
Τα θερμά χειροκροτήματα των κατοίκων-επισκεπτών του Μεσολογγίου απέσπασαν οι μουσικοί της Αιγείρας, όταν στη κεντρική πλατεία της πόλεως παιάνισαν το νέο τους εμβατήριο "INDEPENDENTIA March", του αμερικανού συνθέτη Robert B. Hall!
 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ: