Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν το Δερβένι και τα Ροζενά.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Την Παρασκευή 12 Απριλίου αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αποτελούμενη από τη Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτή Αχαΐας, τον Γιώργο Ψυχογιό, νομικό, στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ Ξυλ/στρου-Ευρωστίνης και Φάνη Κουρεμπέ, γεωπόνο, συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν το Δερβένι και τα Ροζενά.
Αρχικά, στις 6:30 είχαν συνάντηση με το πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δερβενίου. Άκουσαν τα οξυμένα προβλήματα του εμπορικού κόσμου του Δερβενίου και ανέλυσαν τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος. Με κυρίαρχα θέματα το κλείσιμο καταστημάτων από τη δραματική πτώση του τζίρου τους, καθώς και το τεράστιο ζήτημα με τις εισφορές και τις παροχές περίθαλψης του ασφαλιστικού τους φορέα ΟΑΕΕ
Κατόπιν επισκέφθηκαν τα Ροζενά, όπου έγινε και η προγραμματισμένη ομιλία- συζήτηση σε καφενείο του χωριού.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε τοπικές δράσεις της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ξυλ/στρου-Ευρωστίνης (Γ. Ψυχογιός), αγροτικά θέματα και προβλήματα (Φ. Κουρεμπές) καθώς και στην πολιτική κατάσταση (Μ. Κανελλοπούλου). Δόθηκε έμφαση στις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα στην σημερινή κρίση αλλά και σε προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της οικονομίας και της υπαίθρου.
Οι επισκέψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα συνεχιστούν σε όλα τα χωριά και τους φορείς του Νομού μας.

ΣΥΡΙΖΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ