Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μόνος πρώτος ο Αχαρναϊκός μετά την νίκη της Γλυφάδας μέσα στο Αίγιο

 Νότιος Όμιλος: Βήμα ανόδου για Γλυφάδα | onsports.gr
Ο Αχαρναϊκος με τη νίκη του με 2 - 0 επί των Χανίων, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής  , έμεινε μονος στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου της FOOTBALL LEAGUE 2. , μετά την ήττα του Παναιγιάλειου , στο Αίγιο με σκορ 1 - 2 απο τον Α. Ο Γλυφάδας, και έπεσε στην τρίτη θέση. Στη δεύτερη θέση πέρασε ο Φωστήρας μετά το τρίποντο στα "χαρτιά" επί του Εθνικού Αστέρα ,  ο οποίος έχει παραιτηθεί του πρωταθλήματος.
Ισόπαλο με σκορ 1 - 1 έληξε το Κρητικό  ντέρμπι , στο Τυμπάκι, ανάμεσα στο Ρούβα και την Επισκοπή, όπως ισόπαλη 2 - 2 έληξε και η αναμέτρηση της Κορίνθου με την Προοδευτική. Στην Καλαμάτα η τοπική ομάδα επικράτησε με 1 - 0  του Αστέρα Μαγούλας. Τέλος ρεπό είχε ο Πανηλειακός

Οι αγώνες
ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ-ΧΑΝΙΑ 2-0
Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε ο Αχαρναϊκός, ο οποίος νίκησε με 2-0 τα Χανιά στο Δημοτικό Στάδιο των Αχαρνών.
Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Νεόφυτος με σουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τερματά του με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου. Στο 54ο λεπτό ο Κουμπρόγλου είχε την ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ωστόσο το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου
Αχαρναϊκός (Φώτης Θανέλλας): Παγουδής, Μαγγίνας, Καλογερόπουλος, Νταβαρίνος, Κουμπρόγλου, Μωυσιάδης, Γκέζος, Χριστόπουλος, Αναστασίου, Ραχίμ, Νεόφυτος.
Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Κουρτάνοβιτς, Ψυχουντάκης, Καμπλιώνης, Ζντράβκοβιτς (27’ Γωνιωτάκης), Παπαζούδης, Τσατσαρής, Πάγκαλος, Παπαδάκης, Μποτωνάκης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2-2
Ένα αποτέλεσμα που δεν σύμφερε καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες κυνηγάνε την πρώτη εξάδα, ήρθε ανάμεσα στην Κόρινθο και τη Προοδευτική (2-2).
Οι φιλοξενούμενοι αυτοκτόνησαν, αφού ενώ προηγήθηκαν με 0-2 από τα τέρματα του Επιτροπάκη στο 17ο και 39ο λεπτό, εν τέλει ισοφαρίστηκαν. Αρχικά με κεφαλιά του Παπαευθυμίου στο 40' και με σουτ του Αράπογλου στο 78ο λεπτό. Ο αγώνας διεκόπη γιά 10 λεπτά στο 82' όταν ο Δωδεκανήσιος διαιτητής Μαρής απέβαλε τον τεχνικό της ομάδας του Κορυδαλλού , Αντώνη Καλαμάκη , ο οποίος αρνιόταν να βγει από το αγωνιστικό χώρο. Στο 100' ο Παππά της Κορίνθου σημάδεψε το δοκάρι του Μπαντίκου.
Κόρινθος (Νούλας - Μιχαηλίδης): Αρχοντάκης, Λούβρης, Πεχλιβανόπουλος, Παππάς, Σπυρόπουλος, Αμπαδιωτάκης (46' Αράπογλου), Παπαευθυμίου, Γκάτσης, Λώττας (57' Νικολόπουλος), Κατσίκης (66' Μακρής), Λουμπαρδέας.
Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Μπαντίκος, Κουσουρής, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Τούρλος, Τεγούσης, Κορκότζελος, Αντωνίου (81' Γρίβας), Αργυρίου (65' Λέκκας), Παναγιωτόπουλος (90+5' Γκιόκα), Επιτροπάκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ 1-2
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναιγιάλειου με 1-2 σημείωσε η Γλυφάδα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκανμ με στου του Κόντι στο 27ο λεπτό, με τους γηπεδούχους ωστόσο να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 47' με κεφαλιά του Λαζανά. Τη νίκη στους παίκτες του Δημήτρη Δημακόπιυλου έδωσε ο Κολοτούρος με σουτ στο 59ο λεπτό.
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Τ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Ακπαρίδης, Μπουρλάκης, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Λαζανάς.
Γλυφάδα (Δημήτρης Δημακόπουλος): Χώνος, Χατζησσαϊας, Κολοτούρος, Λημνιός, Φουντουκίδης, Κόντι, Μουστόγιαννης, Νικόλτσης, Καζνέτσι, Τσιρογιάννης, Καζάντζης.
 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 2-0
Τέλος στα "ονειρα" του Αστέρα Μαγούλας για κατάκτηση του τίτλου έβαλε η Καλαμάτα, αφού κατάφερε και πήρε τη νίκη κόντρα στους Μαγουλιώτες με 2-0.
Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Πούτσης στο 70ο λεπτό, ενώ το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις με τέρμα του Τριαναταφυλλάκη, αφήνοντας τους παίκτες του Αντώνη Πριόνα στην πέμπτη θέση, την ώρα που η Καλαμάτα είναι προτελευταία, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.
Καλαμάτα (Κακαλέτρης-Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Ψυχογιόπουλος, Καντούτσης, Ρήγας, Τσιμικλής, Πούτσης, Ηλιόπουλος, Γεωργιόπουλος, Βασίλιεφ.
Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Μπιμπίρης, Χάλαρης, Ιατρού, Τριάντος, Κορνελάτος, Ιακωβάκης, Χρυσάφης, Αλεξίου, Μαρίνου, Δημητριάδης.

ΡΟΥΒΑΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-1
Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που έγινε στο Τυμπάκι, Ρούβας και Επισκοπή έμειναν στο 1-1 στο κρητικό ντέρμπι της Football league 2 που εξελίχθηκε σε μια αναμέτρηση με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και για τους δυο!
Ειδικά στα τελευταία λεπτά έσπασαν καρδιές με τις δυο ομάδες να χάνουν κλασσικές ευκαιρίες, αλλά τελικά το 1-1, έμεινε μέχρι το τέλος. Ο Ρούβας προηγήθηκε στο 41' με τον Φουκαράκη, για να ισοφαρίσει στο 82' η Επισκοπή με το μόνιμο σκόρερ της, Τάσο Τριανταφύλλου. Η ισοπαλία βόλεψε περισσότερο την ομάδα του Ρεθύμνου, η οποία έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Football league.
Ρούβας: Λυράκης,Πετράς,Σεντεμέντες,Ανυφαντάκης,Κίτσος,Κεφαλούκος(λ.τ. 75' Χατζησάββας),Κορδονούρης,Μουρατίδης,Αντωνάκης (85' Ελκεμανς),Φουκαράκης,Παντελής.
Επισκοπή:Kαλογεράκης,Μαραθιανός,Ρουμπάκης,Πουλάκης (46' Μ. Aνωγειανάκης),Φραντζεσκάκης(75' Τσέκος),Δελήμπασης,Κοζανίδης(84' Σουμπασάκης),Τριανταφύλλου,Αργυράκης,Ψωμάς,Ταχματζίδης..

 ΦΩΣΤΗΡ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 3 - 0 α. α. 
 Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, είχε ρεπό

Η Βαθμολογία
1 Αχαρναϊκός                   20   38    30-16
2 Φωστήρας                     19   36    24-10
3 Παναιγιάλειος               20   35    29-16
4 Επισκοπή                      19   34    28-19
5 Αστέρας Μαγούλας     19   34    24-18
6 AO Γλυφάδας              20   29   26-27
7 Πανηλειακός               19   26    25-22
8 Α.Ο. Χανιά                 19   25    22-20
9 ΠΑΣ Κόρινθος           20   25    22-18
10 Προοδευτική            20   24    25-23
11 Ρούβας                     19   23    19-21
12 Καλαμάτα                19   15   12-19
13 Εθνικός Αστέρας     19   -2      0-57