Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συνάντηση Σαμαρά με τους πρέσβεις των χωρών-μελών της Ε.Ε. στην Αθήνα


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είχε σήμερα συνάντηση με τους πρέσβεις των χωρών-μελών της Ε.Ε. στην Αθήνα.
Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως υπεύθυνη Παράταξη, πρέπει να είμαστε σε επαφή με μια Ευρώπη, που αλλάζει. Ενημέρωσα τους Πρέσβεις της Ε.Ε. για την πορεία της οικονομίας μας, για τα αποτελέσματα της Συνόδου στις Βρυξέλλες και, βεβαίως, για τη διασφάλιση της παραμονής μας στο ευρώ.
Πρέπει να πω ότι είμαι αισιόδοξος, παρά τις δυσκολίες.
Είμαι αισιόδοξος».

Στοιχεία UNISEF


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η UNISEF, το Γραφείο Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Δεκατρία εκατομμύρια παιδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση στερούνται βασικών αγαθών για την ανάπτυξή τους, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της UNISEF. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 21η θέση αυτού του καταλόγου με τις 29 χώρες.
Δεν υπάρχει τρανότερη απόδειξη ότι, η ευρωπαϊκή πολιτική λιτότητας που επέβαλλε η κυρία Μέρκελ και ακολουθούν πιστά στη χώρα μας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι καταστροφική.
Όχι μόνον, οδηγεί στην εξαθλίωση τους Λαούς, αλλά στερεί από τις επόμενες γενιές τα όνειρα, τις ελπίδες, τη διάθεση για ζωή και δημιουργία.
Είναι καθήκον μας, να προστατεύσουμε και να απαλλάξουμε τα παιδιά μας από το ζοφερό μέλλον, το οποίο άλλοι επέλεξαν γι’αυτά.