Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ο Παναιγιάλειος , πέρασε και από το Ελληνικό και συνεχίζει ακάθεκτος - και αήττητος – την πορεία ανόδου στη Football League

 Mε τους αγώνες της 8ης αγωνιστική συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα  στο Νότιο όμιλο,της FOOTBALL LEAGUE 2.

Ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος πέρασε και από το Ελληνικό όπου σκόρπισε με 3 - 1 τον Α. Ο. Γλυφάδας. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά πήρε προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Μπόυνα στο 4' , ενώ στο 23΄ ο Καζαντζής με σουτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους . Η ομάδα του Αιγίου ζευγάρωσε τα τερματά της στο 43΄με σουτ του Αργυρόπουλου. Η Γλυφάδα στο 63΄ δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς σε πέναλτι που κτύπησε ο Λύγκος η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 84΄ με πέναλτι πέτυχε το τρίτο τέρμα του Παναιγιάλειου , ενώ στο 90΄είχε δοκάρι με τον Μπουλούμπαση.
ΑΟ Γλυφάδας (Βαγγέλης Μάλλιος): Χώνος, Κόκκαλης (83' Νικόλτσης), Κολοτούρος, Ζαχαράτος (72' Κόντι), Καζάντζης, Χατζησαϊας, Λημνιός, Καϊμακαμούδης (58' Καλογιάννης), Μουστόγιαννης, Λύγκος, Καρλιάμπας.
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ρίζος, Σανδραβέλης (74' Διαμαντόπουλος), Παπαχρήστος, Σούλης, Τ. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος (60' Γ. Παπαδόπουλος), Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (72' Ακπαρίδης), Μπούνας, Λαζανάς, Μπουλούμπασης.

Προοδευτική και Κόρινθος έμειναν στο 1 - 1 στη Νίκαια. Στο σκορ προηγείθηκε η Κόρινθος με σουτ του Κατσίκη στο 13΄ , η οποία δέχθηκε την ισοφάριση στο 28΄με σουτ του Λέκκα. Να σημειωθεί ότι ο αγωνας , που ξεκίνησε με 10λεπτή καθυστέρηση καθώς οι ανθρωποι της Προοδευτικής αργησαν να πληρώσουν το εξοδολόγιο των διαιτητών, έγινε σε βαρύ κλίμα μετά τον ξαφνικό χαμό του παλαίμαχου άσου των "βυσσινί", Στέλιου Μπέτση. Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Η διοίκηση του συλλόγου του Κορυδαλλού εξέδωσε ανακοίνωση με τα οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Προοδευτικής, πληροφορούμενοι τον ξαφνικό θάνατο του παλαίμαχου άσου και παλιά δόξας της ομάδας μας, Στέλιου Μπέτση,συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε: να σταλούν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, να κατατεθεί στεφάνι, να αργήσουν τα γραφεία την ημέρα της ταφής και στον αγώνα με την Κόρινθο οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή».
Προοδευτική (Καλαμάκης-Δραγωνάκης): Μουκέας, Κουσουρής, Δημ. Χόρτσας, Παπανικόλας, Μπελέρης, Κουρτάνοβιτς (57' Παναγιωτόπουλος), Λέκκας, Κολιός, Επιτροπάκης (46' Μακαρονάς), Κακαράς, Αργυρίου (83' Γρίβας).
Κόρινθος (Σωτήρης Αντωνίου): Μέλκας, Κατσίκης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Φίλης, Λουμπαρδέας, Παπαευθυμίου, Ματεντζίδης (46' Ντατσόπουλος), Τάνης (46' Νικολόπουλος), Σαμπάνης (85' Χαρίτος), Τσουβαλτσίδης.
Στα Χανιά  ο Αχαρναϊκός ,  που είχε δοκάρι στο 65 με τον Καλογερόπουλο έχασε  με 1 - 0 από τον τοπικό Α.Ο.Χ με γκολ , σουτ, του Πάγκαλου στο 83'.
Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Μαρκαντωνάκης, Καμπλιώνης (79' Tσιτλακίδης), Μποχώνης, Ψυχουντάκης, Πυθαρούλης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (62' Ζνράβκοβιτς), Δουμάνης, Μπαρτζίδης (48' Κορτσινίδης), Γωνιωτάκης, Πάγκαλος.
Αχαρναϊκός (Φώτης Θανέλλας):
Παγούδης, Μάναλης (90' Καλαμιώτης), Μαγγίνας, Αθανασόπουλος (86' Δαβαρίνος), Καλογερόπουλος, Βεστάκης, Νιάρος, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Αναστασίου, Νεόφυτος.


Με μιά κεφαλιά του Τριανταφύλλου στο 58΄ η Επισκοπή νίκησε με 1 - 0 , στο κρητικό ντερμπι τον Ρούβα.
Επισκοπή (Γιώτης Σταματόπουλος): Κελαϊδής, Μποτονάκης, Ψωμας, Τριανταφυλλου, Ντελιμπασης, Κοζανιδης, Σεληνιωτακης, Αργυρακης, Μαραβιανος, Τζεκος, Δερμισης.
Ρούβας (Αντώνης Δρακόπουλος): Λυράκης, Κορδονούρης, Τζιράκης, Ταβλαδωρακης, Πετρας, Ανυφαντάκης, Φουκαράκης, Κεφαλούκος, Γκάτσης, Γεωργοπουλος, Αντωνακης.

Με ένα σουτ του Χρυσάφη στο 67΄ ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε με 1 - 0 της Καλαμάτας
Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Τριάντος, Ιατρού, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης, Έβερετ (61' Αλεξίου), Κορνελάτος, Μπέχλης, Μαρίνου, Χρυσάφης, Δημητριάδης (63' λ.τ Παγώνης).
Καλαμάτα (Ζόραν Γέφτοβιτς): Ζαρόπουλος, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσαγκαράκης (69' Επιφανής), Πασάς, Ηλιόπουλος (76' Γεωργιόπουλος), Πούτσι, Αθανασόπουλος, Καούνος.
Τρίποντο εκτός έδρας στα «χαρτιά» πήρε ο Φωστήρας από τον Εθνικό Αστέρα που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα, ενώ τέλος ρεπό είχε ο Πανηλειακός


Η 8η αγωνιστική
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ–ΚΟΡΙΝΘΟΣ                1 - 1
Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ–ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ    1 - 3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ–ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1 - 0
ΕΠΙΣΚΟΠΗ–ΡΟΥΒΑΣ                             1 - 0
ΧΑΝΙΑ–ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ                           1 - 0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΦΩΣΤΗΡ                0 – 3 α.α.
ΡΕΠΟ Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

H Βαθμολογία

1. Παναιγιάλειος
8
15-5
20
2. Επισκοπή
7
14-8
15
3. Αχαρναϊκός
8
13-6
15
4. Φωστήρας
7
11-4
14
5. Αστέρας Μαγούλας
7
8-6
13
6. Κόρινθος
8
10-7
12
7. Πανηλειακός
7
13-12
11
8. Χανιά
7
11-10
10
9. Γλυφάδα
8
10-17
8
10. Προοδευτική
8
10-11
7
11. Καλαμάτα
7
3-5
6
12. Ρουβάς
7
5-11
4
13. Εθνικός Αστέρας
7
0-21
-2