Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ανέλαβαν την ευθύνη για τα γκαζάκια στον Γ. Παπαντωνίου - Σκέφτηκαν να πυρπολήσουν το σπίτι του

Η Μαχόμενη Μειοψηφία πίσω από την επίθεση στο Γιάννο Παπαντωνίου

Με δημοσίευση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μία οργάνωση ανέλαβε τον εμπρησμό στα δύο αυτοκίνητα του πρώην υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου.

Με προκήρυξη η οργάνωση "Μαχόμενη Μειοψηφία/ Κομάντγο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος ανέλαβε την ευθύνη του εμπρησμού των δύο αυτοκινήτων έξω από την κατοικία του πρώην υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν 7 γκαζάκια κάτω από τα δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού και με αναμμένο στουπί τα πυρπόλησαν, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό έγινε σε μία από τις καλύτερες φυλασσόμενες περιοχές της Αττικής, την Κηφισιά και με το σπίτι του κ. Παπαντωνίου να βρίσκεται μόλις σε απόσταση 500 μέτρων από την πρωθυπουργική κατοικία.

Η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη και μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά πως "φλέρταραν με την εικόνα φλεγόμενης βίλας και του τρομοκρατημένου Παπαντωνίου και της “γυναίκας” του να ψάχνουν εξόδους διαφυγής, είχαμε αποκλείσει εξ' αρχής μια τέτοια προοπτική καθώς στο εσωτερικό της βίλας υπήρχε το μικρό τους παιδί το οποίο και δεν θέλαμε να θέσουμε σε οποιοδήποτε κίνδυνο".
newsit.gr