Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ανανέωσε και με Μπασιώτη, ο Παννεμεατικός !!!

Ανανέωσε και με Μπασιώτη, ο Παννεμεατικός !!!
Τελικά όπως φαίνεται άφησε τα καλά για το τέλος ο Παννεμεατικός, καθώς μετά την επική πρόκριση επί της Κλένιας για τον θεσμό του Κυπέλλου, ανανέωσε και την συνεργασία του, με τον Βαλάντη Μπασιώτη, έναν παίκτη που πέρσι σημείωσε 21 τέρματα με τα «λιοντάρια» και πλέον η ομάδα, γίνεται κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική.
Ο 25χρονος επιθετικός, ήταν ελεύθερος και μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου του συλλόγου, Άγγελου Γάτσινου, συμφώνησε να βρεθεί για άλλον ένα χρόνο στην Νεμέα. Έτσι πλέον γίνονται προσπάθειες να προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του, για να μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή, για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.
Το σίγουρο είναι ότι ο Παννεμεατικός, με τις παραμονές των Μαρινού, Μπασιώτη, Σγούρου, Κεμαλάι, τις προσθήκες των Παπουτσή, Σαϊσανά Π. και Σαϊσανά Ν., έχοντας τους πολύ ταλαντούχους νεαρούς Κωστούρο, Παλυβό, Αθανασόπουλο και Κασκαντάμη Ι. και τους έμπειρους Τσιάκο, Τζίνη και Τζα, γίνεται μια ομάδα, η οποία είναι υποχρεωμένη να κάνει μια πολύ αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
apopsi24.gr