Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

«Καμπάνα» έξι αγωνιστικών στον Κατσουράνη

Ποινή έξι αγωνιστική επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Superleague στον Κώστα Κατσουράνη, για την αποβολή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων», που είχε αποβληθεί επειδή εξύβρισε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, τιμωρήθηκε με συνολικά έξι αγωνιστικές, καθώς ήταν και αρχηγός της ομάδας.

Ως εκ τούτου, ο Κατσουράνης θα απουσιάζει από τα επόμενα έξι παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, τον Ατρόμητο, τον Αστέρα Τρίπολης, την SKODA Ξάνθη, τον Άρη και τον ΟΦΗ.

Επιπλέον, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας επέβαλε χρηματικά πρόστιμα στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους κατά τις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, επέβαλε πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για το ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό και 5.500 ευρώ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμη, τιμώρησε με 5.000 ευρώ την ΑΕΚ για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Ξάνθη και με 3.500 ευρώ τον Ολυμπιακό για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Βέροια.