Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ομάδα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”

Πηγή: parapolitika.gr:
Έρχεται στις 22 Σεπτεμβρίου με δυνατές υπογραφές, αποκαλυπτικά θέματα, καυτό παρασκήνιο κι ένα πλήρες πακέτο προσφορών η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Πρόκειται για ένα φύλλο που υπόσχεται έγκυρη και αποκαλυπτική ενημέρωση, αλλά κυρίως ΑΡΚΕΤΟ παρασκηνιακό ρεπορτάζ. Η ομάδα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» έχει μπει στην τελική ευθεία και αυτό που υπόσχεται στο αναγνωστικό κοινό είναι ένα και μόνο: «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ».
Με την υπογραφή του Γιάννη Κουρτάκη και μια ισχυρή ομάδα κοντά του που αποτελείται από τους: Μενέλαο Τασιόπουλο, Γιάννη Αργυρό, Παναγιώτη Τζένο, Νίκο Σαμοϊλη, Ντέμη Καραγιάννη, Γιώργο Κατσίγιαννη, Μάρα Μπέκα και σύμβουλο έκδοσης τον Γιώργο Λεονταρίτη η νέα εφημερίδα έρχεται να ταράξει τα νερά στο χώρο της ενημέρωσης.
Μια σειρά από έμπειρους δημοσιογράφους και αναλυτές εγγυάται το αποτέλεσμα: Θανάσης Λάλας, Σωτήρης Ξενάκης, Σωτήρης Σιδέρης, Γιάννης Χρηστάκος, Γιάννης Τρουπής, Πέτρος Κουσουλός, Χάρης Παυλίδης, Λίζα Δουκακάρου, Ισάακ Καρυπίδης, Ανδριάνα Ζαρακέλη, Αμαλία Κάτζου, Γιώργος Παππούς, Μηνάς Τσαμόπουλος, Λεωνίδας Μπλαβέρης, Μακάριος Λαζαρίδης, Νίκος Νικητέας, , Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Φουσκίδης, Δημήτρης Κουνιάς, Μήνα Αγγελίνη, Κέλυ Κοντογιώργη, Σπυριδούλα Τριάντου, Γιώργος Μελιγγώνης, Γιάννης Ξυνόπουλος, Σταύρος Παπαντωνίου, Εύη Τζαβάρα, Γιώργος Σαρρής, Στέλλα Νοβάκη, Κέλυ Φαναριώτη, Χριστίνα Διαμαντοπούλου και Μαριάνθη Κουνιά.
Την ύλη της εφημερίδας θα χρωματίζουν με τις στήλες τους η Νανά Παλαιτσάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Μάκης Γεωργίου, ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο Φώτης Ιγνατίου και ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, το σκίτσο της εφημερίδας θα έχει ο Θεόδωρος Μουτζούριδης, ενώ γράφει και διακωμωδεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Γιώργος Μητσικώστας. Τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της νέας εφημερίδας έχει αναλάβει ο Μιχάλης Αγαπάκης και την αρχισυνταξία της ύλης ο έμπειρος Γιώργος Ματθαίου.