Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Προειδοποίηση -Επιστολή «κόλαφος» του προέδρου της ομάδας της Κορίνθου

Επιστολή «κόλαφος» του προέδρου της ομάδας της Κορίνθου -Για την ώρα ήταν απλά μία προειδοποίηση!
- «Οι Κορίνθιοι σας πληρώνουν να κάνετε την πιο εύκολη δουλειά του κόσμου, να ξοδέψετε τα χρήματα τους για το καλό της πόλης…»
Από τον πρόεδρο της ομάδας της Κορίνθου κ. Π. Μπεθάνη αναφέρεται σε επιστολή του: «Προς Κυρίους Γεώργιο Φιλιππακόπουλο και Παναγιώτη Λαμπρινό, δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κορινθίων.
Η γραφειοκρατία, η ανικανότητα και η κοροϊδία διαφέρουν μόνο σε ένα πράγμα, ότι τις 2 πρώτες τις συγχωρεί ο λαός μας. Έχω πει ότι μόνο όταν δω εχθρικές διαθέσεις και πράξεις εναντίον της ομάδας θα αναφερθώ προσωπικά σε άτομα.
Οι κορίνθιοι σας πληρώνουν να κάνετε την πιο εύκολη δουλειά του κόσμου, να ξοδέψετε τα χρήματα τους για το καλό της πόλης. Σας θυμίζω ότι όταν εμπλέκετε τα προσωπικά αισθήματα και συμφέροντα στο λειτούργημα για το οποίο πληρώνεστε, παίζεται και με το νόμο και με τη λαϊκή οργή.
Σαν πρόεδρος της Κορίνθου σας δίνω τη δυνατότητα να διαλέξετε το μέλλον της σχέσης μας, από τη μια η φιλία και από την άλλη η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους της ομάδας μας. Το έχουμε πει 100 φορές, ο Κορίνθιος τιμά την ιστορία, του αλλά περισσότερο από όλα αγαπά τα παιδιά του, όταν παίζετε με το μέλλον τους , σας το υπόσχομαι θα τους βρείτε όλους μπροστά σας.
Από αύριο ξεκιναει η εκστρατεία μας. Το μήνυμα αυτό ήταν η προειδοποιητική βολή».

ΣΣ. Πες τα πρόεδρε! Καιρός ήταν για να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους! Γιατί και η κοροϊδία σε κάποιες περιπτώσεις …έχει ένα όριο!

korinthiannews.gr