Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Ψωνίζουμε Ελληνικά» - προΤΙΜOΥΜΕ αυτούς που μας προΤΙΜΟΥΝ


ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR: Κάντε like στη σελίδα της στήλης στο facebook και στηρίξτε τις επιχειρήσεις που επιμένουν στο «Made in Greece»!

Παρά τις απίστευτα αντίξοες συνθήκες, υπάρχουν επιχειρηματίες στη χώρα μας που τιμούν την λέξη Έλληνας: Παράγουν στην Ελλάδα, δίνουν δουλειά σε Ελληνες, αγοράζουν ελληνικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα τους εξάγονται με επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Η στήλη «Ψωνίζουμε Ελληνικά» του newsbomb.gr σας τους γνωρίζει και σας προτρέπει να τους προτιμήσετε.
Μετά από δύο μήνες ζωής, μπορούμε πια να πούμε με υπερηφάνεια ότι η στήλη «Ψωνίζουμε Ελληνικά» του newsbomb.gr είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού Internet. Κάθε Τρίτη παρουσιάζει και μια ελληνική επιχείρηση που, σε αυτό το απίστευτα δυσχερές περιβάλλον, επιμένει να επενδύει στην Ελλάδα. Στο εργατικό της δυναμικό, στις πρώτες ύλες της, ακόμη και στην αισθητική της. Τις εταιρείες αυτές –παραδείγματα προς μίμηση- τις τιμά το newsbomb.gr μέσα από την στήλη «Ψωνίζουμε Ελληνικά». Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί οι εξής επιχειρήσεις: Boxer ΦειδάςBic Βιολέξ, Apivita,  HerbalTea, Κορρές, Κρι-Κρι, Κύκνος, Όλυμπος. Αλλά η λίστα του newsbomb.gr είναι πολύ μεγαλύτερη. Σκοπός του μεγάλου ενημερωτικού portal της DPG Digital Media είναι να γνωρίσει στο ελληνικό κοινό κάθε επιχείρηση που αξίζει της προσοχής και της στήριξής του.
Πλέον, η στήλη «Ψωνίζουμε Ελληνικά» αποκτά παρουσία και στο facebook! Εκεί, θα αναδημοσιεύονται όλα τα άρθρα της στήλης, άλλα σχετικά ρεπορτάζ, ενώ όλοι οι Ελληνες αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για επιχειρήσεις που αξίζουν να αποτελέσουν αντικείμενο του ρεπορτάζ της στήλης στο μέλλον, αλλά και να ανταλλάσσουν σχετικές εμπειρίες και γνώμες.
Ολοι μαζί, μπορούμε. Ενώστε τις δυνάμεις σας με το newsbomb.gr, κάνοντας like στη σελίδα του «Ψωνίζουμε Ελληνικά» στο facebook!