Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Φιέστα πρόκρισης για τον "Θρύλο" απόψε στο Καραϊσκάκη

Μετά τη νίκη στη Μόσχα, ο Ολυμπιακός θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στους «16» του Europa League μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν (22:05, ΑΝΤ1).
Η νίκη στο «Λουζνίκι» έχει φέρει τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος σε ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν σε αυτή την προσπάθεια τη συμπαράσταση του κόσμου τους που θα κάνει δυναμική την παρουσία του σε ένα ακόμα ματς στο φαληρικό γήπεδο.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ λόγω της τιμωρίας του Μέγιερι. Την τετράδα της άμυνας θα συνθέσουν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ. Α. Παπαδόπουλος και Μαρκάνο.
Στη μεσαία γραμμή ο Ισπανός τεχνικός θα ξεκινήσει τους Μανιάτη και Ορμπάιθ αφού οι δύο παίκτες δείχνουν να έχουν βρει χημεία μεταξύ τους. Στο δεξί άκρο θα παίξει ο Φουστέρ, στο αριστερό ο Μιραλάς και σε ελεύθερο ρόλο ο Ιμπαγάζα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τζιμπούρ.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μπάμποβιτς, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μακούν, Φετφατζίδης, Καζίμ και Αμπντούν. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μέγιερι, Ντιόγκο και Χολέμπας, καθώς και ο τραυματίας Πάντελιτς.
Με 3-4-3 θα παρατάξει τη Ρούμπιν Καζάν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Κούρμπαν Μπερντίγιεφ, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο Ριζίκοφ θα υπερασπιστεί τα δοκάρια της ρωσικής ομάδας και θα έχει μπροστά του, τους Μποκέτι, Νάβας, Σαρόνοφ.
Οι τέσσερις στη μεσαία γραμμή που θα ξεκινήσουν θα είναι οι Ανσάλντι, Νέμοφ, Νάτσκο και Κουζμίν. Την τριάδα μπροστά θα συνθέσουν οι Καραντενίζ, Ριαζάντσεφ και Βαλντέζ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αρλάουσκις, Μάρτινς, Καλέσιν, Μπιστρόφ, Κασάεφ, Ντιαντιούν, Κβιρκβέλια και Εμερένκο.

Ο ΠΑΟΚ ελπίζει
Το 0-0 στο «Φρίουλι» έχει δώσει άλλον αέρα στον ΠΑΟΚ εν όψει του αποψινού επαναληπτικού στην Τούμπα με την Ουντινέζε (20:00, ΑΝΤ1) για τη φάση των «32» του Europa League.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά καλείται να γράψει τη δική του ιστορία καθώς πέραν της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο στην Ευρώπη για 13ο ματς απέναντι στην ιταλική ομάδα. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρκετά προβλήματα καθώς δεν υπολογίζει στους Ίβιτς, Φωτάκη, Ετό, Κατσικά και Γλύκο, ενώ πονοκεφαλιάζει για την αριστερή του πτέρυγα. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα παρατάξει την ομάδα του με (4-2-3-1) Κρέσιτς ,Τσιρίλο, Μαλεζά, Σνάουτσνερ ,Σταφυλλίδη ,Γκαρσία ,Λαζάρ, Σαλπιγγίδης, Λίνο ,Γιάννου ή Γεωργιάδης και Αθανασιάδης.
Προβλήματα αντιμετωπίζει και η Ουντινέζε αφού ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν δεν υπολογίζει στους Ντι Νατάλε και Ίσλα. Ο τεχνικός των Ιταλών θα παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 με  τους Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Πασκουάλε, Πασιέντσα, Μπάστα, Ασαμόα, Αμπντί, Αρμέρο και Φλόρο Φλόρες.

gazzetta.gr