Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Παναγιωτακόπουλος: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποικία της Γερμανίας

Σκληρή κριτική κάνει ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος κατά όλων «όσοι σήμερα πανηγυρίζουν εμφανιζόμενοι σαν σωτήρες της χώρας». Όπως χαρακτηριστικά λέει, «οφείλουν να αναλογιστούν τις τεράστιες και ιστορικές τους ευθύνες. Οφείλουν να αντιληφθούν ότι παραποιώντας και προσβάλλοντας την εντολή του ελληνικού λαού, μπορεί να εξυπηρέτησαν στο μέγιστο βαθμό τους δανειστές, τους τραπεζίτες και τους νέους μας δυνάστες αλλά πρόδωσαν με προκλητικό τρόπο έναν ολόκληρο λαό. Έναν υπερήφανο λαό!
»Η νέα συμφωνία υπόσχεται ατελείωτη φτώχεια για όλους τους Έλληνες, τεράστια ανεργία, καταστροφή κάθε αναπτυξιακής δυνατότητας και ξεπούλημα κάθε περιουσιακού στοιχείου. Η νέα συμφωνία μπορεί να εξασφαλίζει ένα σημαντικό κέρδος για τους δανειστές αλλά αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα για την ελπίδα αυτή η χώρα να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
»Η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα υπό κατοχή και μένει μόνο η απόφαση για την ακριβή ώρα της εκτέλεσης ενός ολόκληρου λαού».

Περισσότερα, εδώ.

aftodioikisi.gr