Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς. Πάμε σε μεταβική κυβέρνηση .

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε πριν από λίγο, στο προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια 


 «Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του ελληνικού λαού, καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα ευθύνης και σταθερότητας προς τα έξω, ένα μήνυμα ομαλότητας προς τα μέσα», δήλωσε ο πρόδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, εισερχόμενος στο προεδρικό μέγαρο για την συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια. 


Απαντώντας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας είπε: “Είπατε αυτά που ήθελα να ακούσω. Πράγματι πρέπει να τελειώσει η αβεβαιότητα, πρέπει να δώσουμε όλοι μία λύση στο ερώτημα του ελληνικού λαού», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Και βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την βόμβα: "Το ότι ο κ. Παπανδρέου δεν αποφασίσει τι θα κάνει εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση. Όσο δεν παραιτείται μπλοκάρει και τα προβλεπόμενα από το σύνταγμα. Εγώ είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω. Εφόσον παραιτηθεί όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους".



 
 
Άρα ο Αντώνης Σαμαράς κάνει πίσω και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε κυβέρνηση με στελέχη από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και ΔΗ.ΣΥ
 
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit υπάρχουν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για το ποιος θα αναλάβει την πρωθυπουργία ενώ ήδη έχουν ακουστεί και τα πρώτα ονόματα.