Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Αλαλούμ με την αντικατάσταση Δ/ντη στο ΙΚΑ Κορίνθου


ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ
Εκκρεμεί ακόμα η απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ, για την αντικατάσταση η όχι του διευθυντή του καταστήματος της Κορίνθου, Πρωτονοτάριου.
Όμως, ό,τι συμβαίνει σε όλα τα εξουσιαστικά κέντρα της Ελλάδας, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι ξεχωριστό και στον παραπάνω οργανισμό.
ΙΚΑ σύκα και το κακό συναπάντημα. Φουργιόζικες δράσεις, που όμως παραμένουν αναποτελεσματικές.
Χτυπήματα στα <<σκέλια>> και κουτοπονηριές, αρκεί των καρεκλοκένταυρων τα <<οπίσθια>> να παραμείνουν σταθερά.
Τα ΜΜΕ γράφουν, οι πολίτες κουτσομπολεύουν, σε ορισμένες περιπτώσεις υπολήψεις σπιλώνονται και η διοίκηση του ΙΚΑ αλλού τυρβάζει!
Χαρτιά πηγαινοέρχονται, καταγγελίες για δωροδοκίες εκτοξεύονται και τελικά καταλήγουν σε έγγραφες επιπλήξεις!!!
Υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία ο Δ|της του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλος. Αυτός έδωσε τροφή, για σεναρολογία, αντεγκλήσεις, καταγγελίες, συκοφαντίες κ.λ.π, με την << οριστική!>> αποφασή του, να αντικαταστήσει τον νυν διευθυντή Κορίνθου.
Την Fresh-Press.gr ουδόλως την ενδιαφέρει η αντικατάσταση η όχι του κ. Πρωτονοτάριου, ο οποίος ίσως να είναι και ο καταλληλότερος .
Την ενδιαφέρει όμως η εγκυρότητά της. Η Fresh-Press.gr ΠΡΏΤΗ έγραψε, για την απόφαση του κ. Σπυρόπουλου, να αντικαταστήσει τον κ. Πρωτονοτάριο. Απόφαση που υπεγράφη από τον ίδιο και συνυπεγράφη από τον δ/ντή υγειονομικού Ανδρέα Χριστοδουλίδη.
Ο τελευταίος έβαλε το χαρτί στο FAX, έκανε και την επιλογή του αριθμού 27410 ….. και το ξαναπήρε πίσω, επειδή εκείνη την ώρα μόλις έφθασε καταγγελία περί δωροδοκίας του αντικαταστάτη του Πρωτονοτάριου, η οποία καταγγελία έγινε τηλεφωνικά, εκείνη την ώρα, από τον ίδιο τον Πρωτονοτάριο!!!
Καταγγελία που προϋπήρχε, αλλά ήταν σφαλισμένη για πολύ καιρό στο συρτάρι του τελευταίου!
Με τούτα και τα άλλα και μετά από εντολή της διοίκησης, ο κ. Πρωτονοτάριος "αναγκάστηκε" να κάνει Ε.Δ.Ε. – έπρεπε να την είχε κάνει από καιρό - και η σοβαρή δωροδοκία κατέληξε σε έγγραφη επίπληξη εις βάρος του αντικαταστάτη του!
Υπόθεση αστεία. Τίποτα δεν αποδείχθηκε, αλλά για τα προσχήματα κάτι έπρεπε να γίνει! Καρέκλα είναι αυτή, δύσκολα ξεκολλάς!
Σήμερα που γράφονται τούτες οι αράδες, συνεχίζονται οι αλληλογραφίες και τα απανωτά τηλέφωνα, χωρίς να βγάζουν άκρη. ΑΤΟΛΜΙΑ!
Το θέμα είναι ότι οι διεργασίες συνεχίζονται, οι άμυνες του νυν στο << ταβάνι>> και από την άλλη όχθη σιωπή.
Για όλα τα παραπάνω, την ευθύνη έχει μόνον ο κ. Σπυρόπουλος.
Εάν κάτι από όσα λέγονται και γράφονται, έστω και ελάχιστα από αυτά να είναι αλήθεια, δεν θα έπρεπε να τα γνωρίζει, ερευνώντας, προτού πάρει την απόφαση;
Άλλως η ενεργειά του, δεν δείχνει απερισκεψία, για να μην πω επιπολαιότητα;
Τέλος πάντων. Να δοθεί τέλος. Το όποιο τέλος και να πάμε παρακάτω.