Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η Αχαία χτυπιέται αλύπητα και στον αθλητισμό! Μετά τον υποβιβασμό του Παναιγιαλείου στην Δ' Εθνική Κατηγορία τώρα ήρθε η ώρα της Παναχαϊκής - Οι Δηλώσεις Δ. Τριανταφυλλόπουλου και Αλ. Χρυσανθακόπουλου

Με αφορμή την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League με την οποία η ΠΑΕ Παναχαϊκή υποβιβάζεται και ο Πρόεδρός της Αλέξης Κούγιας αποκλείεται επί πενταετία από κάθε αθλητική δραστηριότητα, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, δήλωσε:
"Μετά τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδας του Παναιγιαλείου στην Δ' Εθνική Κατηγορία για "τυπικούς οικονομικούς λόγους", τώρα ήρθε η ώρα του υποβιβασμού της ιστορικής Παναχαϊκής με πρόσχημα την υπόθεση των "στημένων παιχνιδιών", που αλίμονο κι αν έχει καταλάβει κανείς ποιοι, πότε,που και πως παρανόμησαν, αφού κάθε λίγο και λιγάκι, "ένοχοι" εμφανίζονται ως "αθώοι" και "μη εμπλεκόμενοι" ως ..."ένοχοι"! Η Αχαία χτυπιέται αλύπητα και στον αθλητισμό!
Δεν υπάρχει αμφιβολία -πέρα από τα επιχειρήματα των "τιμωρών" της Πατρινής Ομάδας και τα αντεπιχειρήματα των "τιμωρημένων", ότι η ιστορική Παναχαϊκή "πληρώνει πολύ ακριβά", κατά πρώτον την ταύτισή της με τον Αλέξη Κούγια και τις εμπάθειες κάποιων στο πρόσωπό του και κατά δεύτερον, την άνοδό της στην Β' Εθνική με σημαντικές προϋποθέσεις και για "λαμπρή" πορεία στην φετινή αγωνιστική περίοδο!
Οι προσωπικές κόντρες "νομικίστικης διάστασης" δεν είναι δυνατόν να συμπαρασύρουν την ιστορία μιας Ομάδας που την τσαλακώνουν βάναυσα, παρεμποδίζοντας την σημερινή της πορεία.
Όλοι μας, ως πολίτες, φίλαθλοι και οπαδοί πρέπει τώρα παρά ποτέ να στηρίξουμε από κοινού το νέο αγώνα της Παναχαϊκής και του Αλέξη Κούγια για την τελική δικαίωση και έξοδό τους από τη νέα αυτή δύσκολη δοκιμασία, που αναμφισβήτητα πίσω της κρύβει...πρόσωπα και καταστάσεις, που συντείνουν σε κάποιο "ξεκαθάρισμα λογαριασμών"!

Επίσης ο βουλευτής Αχαϊας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League 2, η οποία έκρινε ένοχη την πατρινή ΠΑΕ για δωροδοκία:
«Οι διεφθαρμένοι του ποδοσφαίρου τα βάζουν με θρασύτητα ενάντια στους εξυγιαντές τους, τα έχουμε ζήσει τα ξέρουμε τους δακτυλοδείχνουμε! Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ θα δικαιωθεί όσο και αν φοβόνται τον κόσμο της!
Συνιστώ ποδοσφαιρικό μέτωπο ηθικής ενάντια στην παρακμή. Αυτοί που στήνουν τα παιχνίδια που στήνουν τους διαιτητές που βάζουν τους φιλάθλους να μαχαιρώνονται που οδήγησαν την κατάσταση ως εδώ δεν έχουν το δικαίωμα να στήνουν και σκευωρίες εναντίον μας είναι οι κλέφτες που διαβάλουν τον νοικοκύρη! Ο υπουργός Πόντιος Πιλάτος θα με βρει απέναντί του με άμεση επίκαιρη ερώτηση!!!»