Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

COPA AFRICA: Πρωταθλήτρια Αφρικής η Σενεγάλη του Σισέ, 4-2 στα πέναλτι την Αίγυπτο (0-0 κ.δ.)

 COPA AFRICA: Πρωταθλήτρια Αφρικής η Σενεγάλη του Σισέ, 4-2 στα πέναλτι την Αίγυπτο (0-0 κ.δ.) 

Η Σενεγάλη με τον Παπ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού στην αποστολή της, νίκησε 4-2 στα πέναλτι την Αίγυπτο (0-0 κ.δ.) στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Αντίθετα, η Αίγυπτος, παρέμεινε στις επτά κατακτήσεις.

Σπαρακτικές σκηνές για τους νεκρούς ορειβάτες στο Χελμό

 Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Αυτοί είναι οι τ... 

 

Οι σύζυγοι και οι στενοί συγγενείς των άτυχων ορειβατών προσεύχονταν για ένα θαύμα στα Καλάβρυτα που όμως δεν έγινε. Το απόγευμα ενημερώθηκαν ότι οι άνθρωποί τους είναι νεκροί και πλέον όλοι περιμένουν στο χωριό που θα μεταφερθούν οι σοροί τους. Με τις ώρες από το απόγευμα να περνούν αργά και βασανιστικά για όλους. Το πώς έγινε η τραγωδία έχει αυτή τη στιγμή λίγη σημασία για τους ίδιους. Λόγια για να απαλύνουν τον πόνο τους, δεν μπορούν να ειπωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται, όσον αφορά τα αίτια της τραγωδίας, είναι οι τρεις άνδρες να παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι οι άτυχοι ορειβάτες να πάτησαν σε κάποιο λάθος σημείο, ο πάγος που υπήρχε να έσπασε και οι ίδιοι να έπεσαν στο κενό από τα 300 μέτρα. Σε κάθε περίπτωση οι τρεις φίλοι, δεν είχαν χρονικά περιθώρια αντίδρασης.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΩΝ-ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΩΝ «Ο ΙΒΥΚΟΣ»: Συνάντηση με την νέα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κα. Κόρκα-Κώνστα Αθηνά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος», κ. Ιωάννης Κακούρος, επί τη ευκαιρία αναλήψεως των νέων της καθηκόντων, πραγματοποίησε συνάντηση με την νέα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, κα. Κόρκα-Κώνστα Αθηνά, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022.

Ο κ. Κακούρος εξέφρασε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Λουτρακιωτών - Περαχωριτών «Ο Ίβυκος» τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχές όλων για μια επιτυχημένη θητεία, με έργα και δράσεις αξιόλογες και πολυσχιδείς, που θα έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.