Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη το Σάββατο το απόγευμα βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 7. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ για να πάρουν τη νίκη.
Αναλυτικά όλα όσα είπαν οι οργανωμένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές…
«Ήρθαμε εδώ για να σας πούμε ότι για μια ακόμα φορά θα είμαστε δίπλα σας, όπως μόνο η Θύρα 7 ξέρει. Βλέπουμε πράγματα που δε μας αρέσουν και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι διαλέγετε παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό που είδαμε με την Μπάγερν και την Τότεναμ. Όχι αυτόν που είδαμε με Ξάνθη και Πανιώνιο. Θέλουμε το πρωτάθλημα πάση θυσία και αύριο θα μπείτε ορκισμένοι για τη φανέλα που φοράτε.
Από τον Ιούνιο είμαστε μαζί σας παντού κατά χιλιάδες. Δε γνωρίζουμε διακοπές και ξεκούραση εμείς. Ματώνουμε για τον Ολυμπιακό και δε χάνουμε ποτέ και πουθενά. Έτσι να είστε κι εσείς.
Απέναντι σε αυτούς που πολεμάνε τον κόσμο μας, εσάς τους ίδιους, τον Πρόεδρο, θα παίξετε σαν Ολυμπιακός! Και θα ματώσετε αυτή τη φανέλα που εμάς είναι η ζωή μας».
Τον λόγο πήρε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε: «Θέλω από εσάς όταν βάλουμε γκολ να μην ανάψουν καπνογόνα και μας κόψετε το ρυθμό. Θέλω να το πείτε σε όλους. Εμείς αύριο θα τα δώσουμε όλα και θα σας κάνουμε υπερήφανους».​