Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Super League 1 (5η αγωνιστική): Ο Oλυμπιακός μόνος πρώτος (αποτελέσματα.

 Super League 1 (5η αγωνιστική): Ο Oλυμπιακός μόνος πρώτος (αποτελέσματα, βαθμολογία, highlights)
O Ολυμπιακός έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τους αγώνες του Σαββάτου (28/9) στην 5η αγωνιστική της Super League 1.  
Ο Ολυμπιακός με νέα πρόσωπα στην 11αδα και με σκόρερ τους Σουντανί, Ελ Αραμπί νίκησε τη Λαμία 2-0 που άντεξε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ένα ημίχρονο.
Η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή της χρονιάς καθώς ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 12΄κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει τη νίκη 3-2 επί του Άρη με γκολ του Ουάρντα στο 74΄.Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρότι βρέθηκε να χάνει με δυο γκολ, κατάφερε να φύγει νικήτρια από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με σκορ 3-2, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μάρκο Νούνιτς και Αμρ Ουάρντα! Άξιοι της μοίρας τους οι "κίτρινοι", είχαν πολλές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια!
Ο Ατρόμητος από γκολ του Μανούσου στην αρχή και στο τέλος του ματς λύγισε την αντίσταση του Παναιτωλικού 2-0 προς μεγάλη ανακούφιση του Γιάννη Αναστασίου
 Το ντέρμπι “δικεφάλων” ΑΕΚΠΑΟΚ την Κυριακή, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League.
 Την Κυριακή, εκτός από το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει και το Ξάνθη-Βόλος. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με την ΑΕΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Δύσκολη έξοδος για τον Αστέρα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.
Τέλος, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη με το “τρίποντο” να αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο.


Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός - Λαμία 2-0: Αντέδρασε και ετοιμάζεται για Βελιγράδι

Ολυμπιακός - Λαμία 2-0: Αντέδρασε και ετοιμάζεται για Βελιγράδι (vid) 
Έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι Πειραιώτες νίκησαν 2-0 τη Λαμία με τα γκολ των Σουντανί και Ελ Αραμπί στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν αυτό που ήθελαν λίγες ημέρες πριν το ταξίδι στο Βελιγράδι για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Στη αναμέτρηση οι "ερυθρόλευκοι"

Στη παρέλαση για τον εορτασμό της 198ης Επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου, τη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

 
Με τιμητική πρόσκληση του Δήμου Τριπόλεως η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης θα λάβει μέρος το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Τρίπολης, στις οποίες θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

 Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου θα συμμετέχει στη παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς στις 11.45 π.μ., που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Τάσου Σεχιώτη. 

 Θα συμμετέχουν επιπλέον και οι Φιλαρμονικές: Μεσσήνης, Τριπόλεως κλπ.

. Θα παρελάσουν ανάπηροι πολέμου, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων, αντιπροσωπείες ιστορικών πόλεων, χορευτικών συνόλων, συλλόγων, των Προσκόπων, των Οδηγών, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. 

 Τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου διευθύνει ο αρχιμουσικός της, κ. Παναγιώτης Παναγάκος. 

 Θα αποδοθούν μουσικά από τη Φιλαρμονική κατά τη διάρκεια της παρέλασης τα εμβατήρια "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" και "ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ".

Ο Αγιος Γεώργιος νίκησε 2 - 1 τον Αστερα Κορίνθου

  https://apopsi24.gr/wp-content/uploads/2017/11/fb52ee832b10262551e9595ce41c308d_XL.jpg
Μία ακόμα πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κορινθίας. Εκτός από την πρεμιέρα της Α΄ κατηγορίας,, «σέντρα»  και  για τις 16 ομάδες της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Στο εναρκτήριο  παιγνίδι  της κατηγορίας που έγινε σήμερα Σάββατο  στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας ανάμεσα στις δύο συμπολίτισσες  ομάδες της Κορίνθου, τον Αστέρα Κορίνθου και τον Άγιο Γεώργιο, νικήτρια αναδείχθηκε με 2 - 1 η ομάδα του Αγίου Γεωργίου.
Οι υπόλοιποι αγώνες  της πρεμιέρας διεξάγονται το απόγευμα της Κυριακής (16:30). Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ",στο Δερβένι, ο Πανευρωστινιακός μάχεται με τον Άρη Βοχαϊκού, την στιγμή που στο γήπεδο  Λεχαίου,ο Ολυμπιακός Άσσου υποδέχεται τον Εθνικό Ξυλοκερίζης. Στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Βελλερεφών φιλοξενεί τον Πανσολυγειακό. Στο Ζευγολατιό ο ΑΣ Ρομά,αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Κλένια, ενω στο Κιάτο (πλαστικό) ο Αετός Κρυονερίου μάχεται με την ομάδα των Αγίων Θεοδωρων. Στον Άγιο Βασίλειο η τοπική Πρόοδος υποδέχεται τον Α. Ο. Ασπροκάμπου, ενω τέλος στο Συνοικισμό ο Κύψελος αγωνίζεται με τον Ηρακλή Λεχαίου.
Η 1η Αγωνιστική

Σάββατο 28/9/19, 16:30 
 Αστέρας Κορίνθου - Αγ. Γεώργιος  1 - 2

Κυριακή 29/9/19, 16:30 
 Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου -  Πανσολυγειακός 
 Πανευρωστινιακός - Άρης Βοχαϊκού 
Ολυμπιακός Άσσου - Εθνικός Ξυλοκερίζης 
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού - ΠΑΣ Κλένια  
Αετός Κρυονερίου -  Αγ. Θεόδωροι
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου -  ΑΟ Ασπροκάμπου 
ΠΑΣ Κύψελος - Ηρακλής Λεχαίου

Ξεκίνησαν με το "αριστερό" ΠΑΣ Κόρινθος, Αστέρας Δερβενίου,ΑΟ Λουτρακι. Σημαντικες νίκες για Πέλοπα, Ηρακλή Ξυλοκάστρου, Ισθμιακό και Ατρόμητο Χιλιομοδίου


Αποτέλεσμα εικόνας για πρωταθλημα κορινθιας  
Το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας ξεκίνησε . 
Στο Δερβένι και στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", ο ανανεωμένος Αστέρας έχασε 0 - 2  σε ενδιαφέροντα αγώνα απότον  τον Πέλοπα Κιάτου, την ίδια ώρα  που ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, επικράτησε με 1 - 0 επί του ΠΑΣ Κόρινθος.   
Το σκορ της πρεμιέρας 4 - 0 σημείωσε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου επί του  Πανκαμαριακού  ενώ η νεοφώτιστη στην κατηγορία Θύελλα Κάτω Διμηνιό, επικράτησε  στο Κιάτο (πλαστικό)  με 1 - 0 επί του Σαρωνικού Γαλατακίου.  
 Στο " ΘΩΔΕΙΟΝ" στάδιο Λουτρακίου  στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Λουτρακίου και του Ισθμιακού νικητής με 0 - 1 αναδείχθηκε η ομάδα του Ισθμού, την ίδια στιγμή  ο Ολυμπιακός Λουτρακίου πέρασε 0 - 2 από το Πετρί , επί της τοπικής Θύελλας.   
Στο Ζευγολατιό ο ΑΟΖ επικράτησε με 2 - 1 επί του Παννεμεατικού, ενώ τέλος  Τενεάτης Αθικίων και Ελλάδα Βέλου μοίρασαν βαθμούς και εντύπωσις με σκορ 
1 -1.
Η 1η αγωνιστική
 Αστέρας Δερβενίου - Πέλοπας Κιάτου  0 - 2

Ηρακλής Ξυλοκάστρου -  ΠΑΣ Κόρινθος  1 - 0
 Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Πανκαμαριακός  4 - 0
 
ΑΟ Λουτράκι - Ισθμιακός 0 - 1  
Θύελλα Πετρίου -  ΣΦΛ Ολυμπιακός  0 - 2  
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Σαρωνικός Γαλατακίου 1 - 0
ΑΟ Zευγολατιού - Παννεμεατικός 2 - 1  
Τενεάτης Αθικίων -  Ελλάς Βέλου 1 - 1

Η βαθμολογία
1 Ατρόμητος Χιλιομοδίου 1 3 
2 Πέλοπας Κιάτου 1 3 
3 ΣΦΛ Ολυμπιακός 1 3 
4 ΑΟ Zευγολατιού 1 3 
5 Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 3 
6 Ισθμιακός 1 3 
7 Θύελλα Κ. Διμηνιού 1 3 
8 Τενεάτης Αθικίων 1 1 
9 Ελλάς Βέλου 1 1 
10 Παννεμεατικός 1 0 
11 ΠΑΣ Κόρινθος 1 0 
12 Σαρωνικός Γαλατακίου 1 0 
13 ΑΟ Λουτράκι 1 0 
14 Αστέρας Δερβενίου 1 0 
15 Θύελλα Πετρίου 1 0 
16 Πανκαμαριακός 1 0

Το ντέρμπι “δικεφάλων” για την 5η αγωνιστική της Super League


Το ντέρμπι “δικεφάλων” ΑΕΚΠΑΟΚ την Κυριακή, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Αυλαία με τρεις αναμετρήσεις σήμερα καθώς ο φορτσαρισμένος Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ, ο Ατρόμητος τον Παναιτωλικό και ο Ολυμπιακός τη Λαμία.

Η 2η αγωνιστική στη Γ' Εθνική κατηγορία Η Κόρινθος 2006 υποδέχεται το Καπαρέλι .Στο Γύθειο ο Πανηλειακός.Ντέρμπι στνΑργολίδα

 https://www.fosonline.gr/media/news/2019/09/22/66924/main/g_ethniki.jpg
Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή (29/9/2019) - 16:00, το πρωτάθλημα της Γ΄  Εθνικής κατηγορίας 
Στον 6ο' όμιλο η Κόρινθος 2006 με στόχο την "παρθενική" νίκη της στην  Γ΄ Εθνική, αντιμετωπίζει τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου, στο ΔΑΚ Κορίνθου. 
Το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα θέλει να αφήσει πίσω του, την