Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ


Πρωθυπουργός της παράνοιας και του οίκτου έχει καταντήσει ο Αλέξης Τσίπρας ο καταληψίας της Αριστεράς και της Ελλάδας που δεν βλέπει κάτι μεμπτό στις προκλητικές για το μέσο Έλληνα και Ελληνίδα διακοπές του. Πολίτες μίας φτωχοποιημένης και ξεπουλημένης χώρας πλην της εκλεκτής και πολυάριθμης αυλής της εξουσίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κορόιδεψε, αγνόησε και υποτίμησε τον ελληνικό λαό όσο κανένας άλλος. Διέσυρε την Ελλάδα και εμπόδισε την ευημερία της συνειδητά για να εξυπηρετεί τους δανειστές μας και τις διεθνείς ανθελληνικές σκοτεινές ομάδες. Καλύφθηκε πίσω από την απουσία εκλογικής διαδικασίας εδώ και τέσσερα χρόνια και δημιούργησε μία δημοκρατία ζόμπι-όπου η Ελληνική Βουλή εκπροσωπεί μια μειοψηφία του λαού με Υπουργούς από το πεζοδρόμιο.

Τα σκάνδαλά του είναι αμέτρητα όπως και ασύλληπτη η δικαστική ασυλία του καθεστώτος προς αρκετούς διά της μεθόδου της χρονοτριβής. Κατέστησε όμηρο τα πολιτικά κόμματα και τους συνεργάτες του και θυσίασε αδίστακτα οτιδήποτε για να παραμείνει στην εξουσία.

Το πιο ξεδιάντροπο τα μπιχλιμπίδια που μοιράζει τις τελευταίες μέρες της εξουσίας του υποτιμώντας τους Έλληνες χαρίζοντας δωράκια για να ξεχάσουν τα εγκλήματά του.Πρόκειται για τα επιδόματα εξαγοράς της πολιτικής συνείδησης των πολιτών λίγο πριν τις κάλπες. Υποστηρικτές του το βαθύ κράτος διακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων από την Ανατολή και τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη. Κάνουν τα πάντα για να καλύψουν τη νίκη Μητσοτάκη.

Δυστυχώς, ο Αλέξης Τσίπρας και το καθεστώς που τον ανέδειξε στηρίχθηκε σε Έλληνες που λάτρεψαν τον εαυτό τους περισσότερο από την Ελλάδα με τα γνωστά αποτελέσματα. Σε 13 μέρες θα μιλήσει ο λαός και θα επιλέξει το αύριο: Ή ουραγός στην Ευρώπη μαζί με την Αλβανία ή ένα Κράτος με πραγματικό πλούτο για όλους, μέσα από τον κόπο και όχι φιλοδωρήματα και επιδόματα φτώχειας και εξαγοράς.

Στις 26 Μαίου οι Έλληνες δημιουργούν το μέλλον τους.

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr