Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΑΙΧΜΆΛΩΤΗ ΧΩΡΆ


Γράφει η Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη*


η εικόνα προφίλ της Κατερίνα Γκέκη Φαρμάκη, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνοΑποφάσισαν να προκαταβάλλουν στους εταίρους 5,50 δις ευρώ σε δεσμευμένο λογαριασμό ,ως εκδήλωση καλοπιστίας για την επίτευξη πλεονασμάτων 3,50% !!!!
Αυτό σημαίνει ότι δεσμεύουν την όποια μελλοντική κυβέρνηση από την διεκδίκηση μείωσης του πρωτογενούς πλεονάσματος 3,50% για τα 2020-2021-2022. και 2% μέχρι το 2060 !!!
Το κίνημα αλλαγής έχει θέσει το ζήτημα της μείωσης του ύψους των πρωτογενών πλεονασμάτων ,προκειμένου να αναπνεύσει η οικονομία ,να γίνουν δημόσιες επενδύσεις και να μειωθεί η υπερφορολόγηση σε όφελος της ανάπτυξης .

Δεν μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα ,με πετσοκομμένο το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ,με υπανάπτυξη και λογικές ελεημοσύνης .Δουλειές χρειάζονται οι νέοι μας, καλύτερους μισθούς ,και όχι επιδόματα.

Το προεκλογικό άγχος του κυβερνητικού επιτελείου και η έλλειψη σχεδίου οδηγεί σε λάθος κινήσεις ,που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν μεγάλη βλάβη στον Ελληνικό λαό καθώς τον εμποδίζουν από οποιαδήποτε βελτιωτική κίνηση στο μέλλον !!

* Η κ. Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη είναι πρώην  βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας και εκ νέου υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ.