Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ανανεωτική Συνεργασία Ξυλοκάστρου - Ευρωστινης. Τσιώτος Βλάσης:ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και κείμενο
Με το τέλος των Δημοτικών Εκλογών του 2014 δεσμευτήκαμε ότι θα τιμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη σας και τον ρόλο της μείζονος μειοψηφίας τον οποίο μας αναθέσατε.
Δεσμευτήκαμε ότι θα κινηθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα με μοναδικό στόχο την ευημερία της περιοχής μας, μακριά από φτηνές αντιπολιτευτικές τακτικές και μικροπολιτικές στρατηγικές.

Φτάνοντας πλέον στο τέλος της τρέχουσας δημοτικής θητείας αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί πιστεύουμε ότι καταφέραμε να τηρήσουμε την δέσμευση μας αυτή.
Στο διάστημα αυτό προσφέραμε την στήριξή μας σε όσες δράσεις και έργα θα ωφελούσαν κατά τη γνώμη μας τον τόπο, χωρίς να σκεφτούμε σε οποιαδήποτε στιγμή το στείρο αντιπολιτευτικό όφελος.
Ελέγξαμε με συστηματικό τρόπο την Δημοτική Αρχή , εντοπίζοντας και αναδεικνύοντας λανθασμένες πρακτικές, καθυστερήσεις και αστοχίες, προσπαθώντας να παρακινήσουμε τους αρμοδίους και να προλάβουμε δυσάρεστες για τον Δήμο μας καταστάσεις.
Τέλος πήραμε σαφή θέση για όλα τα προβλήματα του τόπου, με συγκεκριμένες και αιτιολογημένες προτάσεις, θέλοντας έτσι να συμβάλουμε στην επίλυση και όχι απλά στην καταγραφή και ανάδειξη των προβλημάτων.
Ενόψει των νέων δημοτικών εκλογών συνεχίζουμε ενωμένοι στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μας τον επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο.
Πιστεύουμε σε έναν δήμο ο οποίος θα ιεραρχεί με σοβαρότητα τις ανάγκες του, θα σχεδιάζει υπεύθυνα και θα εκτελεί αποφασιστικά τα αναγκαία έργα για την ανάπτυξή του, θα διεκδικεί με επιτυχία όσα του αναλογούν και θα αναδείξει δραστήρια και οργανωμένα την δυναμική της περιοχής μας.
Πιστεύουμε σε έναν δήμο ζωντανό με κοινωνικό πρόσωπο , εξωστρεφή και παραγωγικό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή, για έναν δήμο με μέλλον και προοπτική.

Ανανεωτική Συνεργασία Τσιώτος Βλάσης