Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Την υποψηφιότητα της Άννας Νικολαΐδου στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Άννας Νικολαΐδου στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Σε δήλωσή του ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι «με ικανοποίηση ανακοινώνω τη
συμμετοχή της Άννας Νικολαΐδου για ακόμα μια φορά στην κοινή μας προσπάθεια για το παρόν, το μέλλον και την προοπτική της Λακωνίας και της Πελοποννήσου και της εύχομαι καλή επιτυχία».

Η κα Νικολαΐδου από την πλευρά της δήλωσε «με ιδιαίτερη τιμή συμμετέχω εκ νέου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και της Νέας Πελοποννήσου. Στόχος μου είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Λακωνίας και τη Πελοποννήσου, ώστε να βελτιώσουμε ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πολιτών της».





Βιογραφικό

Άννα Νικολαϊδου : γεννήθηκα το 1968 στους Αγίους Αναργύρους Λακεδαίμονας Λακωνίας.

Σπούδασα στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών, από όπου και αποφοίτησα το 1990 ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

Από το 1993 εργάζομαι στα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης του Νομού Λακωνίας, και παράλληλα σαν προπονήτρια σε Αθλητικούς Συλλόγους του Νομού.

Το 1998 διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ, στην Σητεία Κρήτης, και επί πενταετίας εργαζόμουν σε Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης και ως προπονήτρια σε κλιμάκια του Νησιού και σε Αθλητικούς Συλλόγους.

Το 2003 επέστρεψα στη Λακωνία, ζω μόνιμα στην Ελιά , Δήμου Μολάων, και εργάζομαι  στο ΓΕΛ Βλαχιώτη, ενώ από το 2008 έχω οργανική θέση στο Γυμνάσιο Μολάων.

Ως εκπαιδευτικός, έχω ασχοληθεί με σχολικά περιβαλλοντικά και πολιτιστικά προγράμματα, με πλούσια συγγραφική αλλά και φωτογραφική αποτύπωση των προγραμμάτων αυτών, κατατεθειμένα στην Δ.Δ.Ε Λακωνίας, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Από το 2005 είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά.

Έχει υπηρετήσει ως Διευθύντρια στο Γυμνάσιο Παπαδιανίκων του Ν. Λακωνίας και Πρόεδρος του Γυναικείου Συλλόγου « Η Ζούπαινα ».

neapeloponnisos@neapeloponnisos.gr