Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

Τελεσίγραφο Καμμένου σε Παπαχριστόπουλο: Αν δεν παραιτηθείς μέχρι αύριο το πρωί θα σε διαγράψω

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/02/papaxristopoulos-500-2.jpg 
Τελεσίγραφο στον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του μέχρι αύριο το πρωί  αλλιώς θα τον διαγράψει φέρεται να έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον βουλευτή στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ. 
«Θα σε διαγράψω εάν δεν έχεις παραιτηθεί μέχρι αύριο», είπε ο Πάνος Καμμένος στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος όπως φαίνεται δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του. Στο μεταξύ, λιγότερο από μία ώρα
κράτησε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, το πρωί της Πέμπτης.
Συγκρατημένο έως βαρύ ήταν το κλίμα πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος μπήκε τελευταίος στην αίθουσα και όπως και στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ κάθισε στην κεφαλή του τραπεζιού απέναντι από τον Πάνο Καμμένο, αλλά να μην μιλάει σε κανέναν και μετά από όσα άκουσε από τον κ. Καμμένο αποχώρησε ενώ και η συνεδρίαση των ΑΝΕΛ κράτησε ελάχιστα λεπτά..
Ο Πάνος Καμμένος, πάντως, διευκρίνισε ότι θα διαγράψει τον βουλευτή πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της βουλής, την Παρασκευή, στην οποία ψηφίζεται το Πρωτόκολλο εισδοχής της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, προκειμένου «να μην ψηφίσει την παράδοση της Μακεδονίας».
Η διορία που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον Θανάση Παπαχριστόπουλο δεν μπορεί να ερμηνευθεί διαφορετικά παρά σαν μιά ακόμα θεατρική κίνηση του Πάνου Καμμένου ώστε να πείσει τους ψηφοφόρους του οτι κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να εμποδίσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που είναι φυσική συνέπεια της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ούτε η άλλως η κίνηση δεν φαίνεται ικανή να προσφέρει τίποτα παρά μόνο μια επικοινωνιακή πιρουέτα του προέδρου των ΑΝΕΛ, αφού ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει κάνει σαφές οτι θα παραιτηθεί αφού ψηφίσει το πρωτόκολλο ένταξης, όπως ακριβώς του ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.