Ανατροπή με ψυχή! Φοβερός ο Πανιώνιος στα τελευταία είκοσι λεπτά της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη γύρισε το εις βάρος του σκορ και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στο φινάλε.

Ο Σβιντέρσκι ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στον «Δικέφαλο» (57’), αλλά έκτοτε η ομάδα της Νέας Σμύρνης κυριάρχησε! Ισοφάρισε με τον Ντουρμισάι (74’) και νίκησε με τέρμα του Σταυρόπουλου (90’) έπειτα από τραγικό λάθος του Πασχαλάκη.
Πλέον οι δύο αντίπαλοι θα λύσουν τις διαφορές τους στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν του έφτασε για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Μάλιστα το γκολ του ήταν δώρο του Κότνικ, ο οποίος ως εκείνο το λεπτό ήταν ο ήρωας των γηπεδούχων καθώς είχε βγάλει ό,τι πήγαινε μέσα στο τέρμα του.
Στο 57’ ο Γιαννούλης έκανε σέντρα, ο Κότνικ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αυτή βρήκε το δεξί δοκάρι και ο Σβιντέρσκι που καιροφυλακτούσε από κοντά την έστειλε στα δίχτυα με προβολή.
Στο 74’ έξοχη ατομική προσπάθεια του Τσιλούλη από τα δεξιά και παράλληλο χαμηλό γύρισμα, η μπάλα πέρασε απ’ όλη την άμυνα, έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου βρέθηκε ο Ντουρμισάι και με προβολή ισοφάρισε.
Και στο φινάλε ο Σπιριντόνοβιτς χτύπησε φάουλ, ο Πασχαλάκης έκανε έξοδο για τα πανηγύρια, απέτυχε να διώξει και ο Σταυρόπουλος προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Πανιώνιος (Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου (67’ Μαξίμοβιτς), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακρύλλος (67’ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Κούρντι (78’ Καμαρά), Τσιλούλης, Ντουρμισάι
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Σάκχοφ (63’ Μίσιτς), Ολιβέιρα ,Λημνιός, Πέλκας (72’ Ελ Καντουρί), Ενρίκε (81’ Άκπομ), Σβιντέρσκι