Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

“Βόμβα” στο Κύπελλο Ελλάδας! Πρώτη ήττα για τον Δικέφαλο του Βορρά

 Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ: To γκολ του Μπαστακού που στριμώχνει τον ΠΑΟΚ (vid)
Με το… αριστερό μπήκε στο 2019 ο ΠΑΟΚ, αφού ηττήθηκε από την Παναχαϊκή της Β’ Εθνικής με 2-1 και πλέον έχει μπει σε “περιπέτειες” για την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο πρωτοπόρος της Superleague ξεκίνησε “χαλαρά” το ματς και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, βρίσκοντας και το γκολ, που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 35′ με τον Μπαστακό να νικάει τον Πασχαλάκη.
Ο Δικέφαλος του Βορρά προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και
“πίεσε” από νωρίς την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας την ισοφάριση αρκετά νωρίς, με τον Καρέλη να εκμεταλλεύεται στο 55′ την ωραία ενέργεια του Σάκχοφ από αριστερά και να κάνει το 1-1 με κοντινό πλασέ.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ολική ανατροπή δεν ήταν μακριά, η Παναχαϊκή βρήκε και δεύτερο γκολ από μία στημένη φάση. Στο 68′ ο Λουμπαρδέας βρήκε τη μπάλα στρωμένη μπροστά του και με δυνατό διαγώνιο σουτ έριξε στο καναβάτσο την ομάδα του Λουτσέσκου.
Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ έδειξε “παγωμένος” και δεν κατάφερε να “απειλήσει” με συνέπεια, κινδυνεύοντας περισσότερο και με ένα τρίτο γκολ, για να ολοκληρωθεί τελικά το ματς με σκορ 2-1, το οποίο και δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Πάτρας.
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Παπατόλιος, Αργυρόπουλος (61’ Κολ), Ελευθεριάδης (67’ Καρατσανάκοφ), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (82’ Μωραΐτης)
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς (73’ Μπίσεσβαρ), Τόσκα, Κίτσιου, Μαουρίσιο (81’ Ζαμπά), Σακόφ, Λημνιός, Γουάρντα (66’ Πέλκας), Ελ Καντουρί, Καρέλης