Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Οι τέσσερις "πρώτη" υποψήφιοι του συνδιασμού "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο του Παναγιώτη Νίκα στην Κορινθία


Toυς τέσσερις πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Κορινθία με το συνδυασμό του «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» ανακοίνωσε ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου το μεσημέρι.
Ο κ. Νίκας θα έχει μαζί του στην Κορινθία τους κ.κ. Κωνσταντίνο Δαρσινό πρωην Διευθηντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης MSc Διοίκηση σχολικών μονάδων, Λεωνίδα Μπαζιωτόπουλο λογιστή - φοροτεχνικό, σύμβουλο επιχειρήσεων , Δημήτριο Νικολάου επιστημονικό συνεργάτη φαρμακευτικής, πρόεδρος τοπική Κοινότητας Κάτω Διμηνιού και Δημήτριο Σιάτο επιχειρηματία, αξιωματικός πολεμικής Αεροπορίας ε. α. , πολιτευτής Ν.Δ..
Με σχετική ανάρτηση στο facebook ο κ.Νίκας αναφέρει: “Τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα μας για την αλλαγή προς το καλύτερο, που θέλουμε να πετύχουμε τόσο στην Κορινθία όσο & σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου”.



Επίσης αλλα δυο στελέχη που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της ΠΕ Λακωνίας με το συνδυασμό  «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» ανακοίνωσε σήμερα ο Παναγιώτης Νίκας.
Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σκουταρίου Δεμέστιχα Κομνηνό και τον πολιτικό μηχανικό και πρώην Νομαρχιακό σύμβουλο Νίκωνα Τζινιέρη, οι οποίοι αποτελούν την 6η και την 7η υποψηφιότητα για την Π.Ε. Λακωνίας!