Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Γ΄ Εθνική Η αγωνιστική δράση το Σάββατο

Χωρίς Λαζανά ο Παναιγιάλειος
Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα Σάββατο 27/ 10 για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.
Στον 7ο όμιλο όπου συμμετέχει ο ΠΑΣ Κόρινθος, δεν γίνονται αγώνες σήμερα καθώς υπάρχει το πρώτο του ρεπό ενώ υπάρχουν ακόμη δύο (στις 27/1/19 και στις 10/3/19) και αυτό διότι είναι ο μοναδικός που απαρτίζεται από 12 ομάδες.
Στην κορυφή του ομίλου ο Αιολικός απέκτησε συγκάτοικο το Αιγάλεω μετά την εκτός έδρας νίκη του με 4 - 3 επί της Θύελλας Καμαρίου, η οποία παρέμενε αήττητη στην έδρα της επί δύο χρόνια.
Στον 6ο όμιλο, η αυλαία της 5ης αγωνιστικής άνοιξε την Πέμπτη 25/10 με τον αγώνα του Διαγόρα Ρόδου με την Νίκη Τραγανού όπου οι 2 ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με τέρματα 1 – 1. Η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με τον πρωτοπόρο Ιάλυσο Ρόδου να έχει δύσκολη έξοδο στη Ραφήνα, κόντρα στην τοπική Θύελλα, την ίδια ώρα που ΠΑΟ Βάρδας και Παλληνιακός μάχονται για την νίκη και την κορυφή. Στον Πύργο ο Πανηλειακός υποδέχεται τον Αχαρναϊκό, ενώ δύσκολη έξοδο στη Ρόδο κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής έχει ο Παναιγιάλειος. Από την αγωνιστική δεν λείπει και το τοπικό Αχαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανμοβριακό και τον Διαγόρα Βραχνέικων. Τέλος ρεπό έχει ο Αστέρας Αμαλιάδας

Η 5η αγωνιστική 
Διαγόρας Ρόδου-Νίκη Τραγανού 1-1 (Πέμπτη 25/10) 
Πανμοβριακός Ριόλου-Διαγόρας Βραχνέικων 
Θύελλα Ραφήνας-Ιάλυσος 
Πανηλειακός-Αχαρναϊκός 
Φοίβος Κρεμαστής-Παναιγιάλειος (15:30) 
ΠΑΟ Βάρδας-Παλληνιακός 
Ρεπό: Αστέρας Αμαλιάδας 

Στον 8ο όμιλο σε αγώνα που έγινε νωρίτερα ο Ασπρόπυργος επικράτησε με 3 – 1 επί του ΑΟ Κατασταρίου και ισοβάθμησε στο βαθμολογικό «ρετιρέ» την Καλαμάτα , η οποία αγωνίζεται αύριο στη Λακωνία, κόντρα στην ΑΕ Πελλάνας Καστορείου. 
Επίσης σε αγώνα που μόλις έληξε στην Κεφαλονιά ο ΑΟ Εικοσιμίας και η ΑΕ Λέρνας αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ. 
Σήμερα ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Παναργειακού με τον Παναρκαδικό όπως και ο αγώνας της ΑΕ Ερμιονίδας με τον Αστέρα Βλαχιώτη. 
Στο Δίστομο ο Αμβρυσσέας υποδέχεται τον Πάμισο Μεσσήνης, και στη Θήβα ο ΑΟ Υπάτου αντιμετωπίζει τον Μανδραϊκό. 

 Η 5η αγωνιστική 
ΑΕ Ερμιονίδας-Αστέρας Βλαχιώτη 
Αμβρυσσέας Διστόμου-Πάμισος 
ΑΟ Εικοσιμίας-ΑΕ Λέρνας 0-0 
ΑΟ Υπάτου-Μανδραϊκός 
Παναργειακός-Παναρκαδικός 
Ασπρόπυργος-ΑΟ Κατασταρίου 3-1 
 ΑΕ Πελλάνας-Καλαμάτα (Κυριακή 28/10-15:00)