Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Σε κίνδυνο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ολυμπιακός Λουτρακίου
Άκρως ενδιαφέρουσα  είναι η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις μισές ομάδες  να διεκδικούν το βαθμολογικό «ρετιρέ».
Αυλαία της αγωνιστικής , αύριο  Σάββατο στις  16:00 . Στο γήπεδο «Γιάννης Στέφας» ο Ισθμιακός υποδέχεται  τον ουραγό ΑΟ Μαψού και στοχεύει  στην νίκη
για να βρεθεί επικεφαλής, σε τυχόν  αποτυχία την Κυριακή του πρωτοπόρου Ολυμπιακού Λουτρακίου, στον εκτός έδρας αγώνα του, στην Αρχαία Κόρινθο με τον συνώνυμό του Ολυμπιακό  Άσσου. Τυχόν στραβοπάτημα των «ερυθρολεύκων» του Λατρακίου θέλει και ο Ηρακλής  Λεχαίου που μάχεται , αύριο με τον Πανευρωστινιακό και σε περίπτωση νίκη τους θα βρεθεί σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Ανήμερα της Εθνικής μας επετείου του ΟΧΙ, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Άσσου μάχεται στην Αρχαία Κόρινθο με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Λουτρακίου, που θα τα δώσει όλα για όλα για να υπερασπιστεί  την θέση του.
Τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Λουτρακίου  θέλει και η Περαχώρα που αντιμετωπίζει  τον ΑΟ Ασπροκάμπου, ώστε να πλησιάσει την κορηφή. Όπως επιθυμούν και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού με τον Άρη Βοχαϊκού που μονομαχούν σε αγώνα ντέρμπι.
Την 5η αγωνιστική συμπληρώνουν οι αγώνες  του Εθνικού Ξυλοκερίζης με τον Πανσολυγειακό και  του ΑΠΣ Αγιάννη με τον ΑΟ Λεχαίου.

Η 5η αγωνιστική
Σάββατο 27/10/18, 16:00
Ηρακλής Λεχαίου - Πανευρωστινιακός 
Ισθμιακός - ΑΟ Μαψού 
Κυριακή 28/10/18, 15:00
Εθνικός Ξυλοκερίζης - Πανσολυγειακός 
ΑΟ Περαχώρας - ΑΟ Ασπροκάμπου 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Άρης Βοχαϊκού 
Ολυμπιακός Άσσου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 
ΑΠΣ Αγιάννης - ΑΟ Λεχαίου