Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο στη Γ΄ Εθνική

Πρεμιέρα με... αναβολή στη Γ' Εθνική - Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 
Με δύο αναμετρήσεις άρχισε σήμερα Σάββατο ο... μαραθώνιος της Γ΄ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Οι 16 ομάδες της Πελοποννήσου ( 4 από την Ηλεία , 3 από την Αχαΐα, 1 από την Κορινθία, 3 από την Αργολίδα, 1 από την Αρκαδία, 2 από την Λακωνία και 2 από την Μεσσηνία) οι οποίες μετέχουν στο πρωτάθλημα είναι χωρισμένες σε τρεις ομίλους, (6ο, 7ο και 8ο) βρίσκονται στην
  ... εκκίνηση της διοργάνωσης με αρχικό στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο γκρουπ τους. Μετά το τέλος της πρώτης φάσης, οι πρωταθλήτριες των ομίλων θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στο «ειδικό πρωτάθλημα», από το οποίο θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα προβιβαστούν στη Football League. Η «αυλαία» της Γ΄ Εθνικής ανοίγει σήμερα με τις αναμετρήσεις Πανμοβριακός-Φοίβος Κρεμαστής (6ος όμιλος) και Καλλιθέα-Χαλκίδα (7ος όμιλος).
Ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Παλληνιακό για τον έκτο όμιλο, αναβλήθηκε. Η ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου, αναφέρει: «Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει ότι ο αυριανός αγώνας με αντίπαλο τον Παλληνιακό αντικαταβάλλεται καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Παλληνιακού να ταξιδέψει στο νησί μας.»
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής όπου μετέχουν ομάδες της Πελοποννήσου (όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 16:00, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά) έχει ως εξής:

6ος όμιλος
Διαγόρας Ρόδου – Παναιγιάλειος (13:30)
Ιάλυσος – Παλληνιακός
Διαγόρας Βραχνεϊκων – ΠΑΟ Βάρδας
Νίκη Τραγανού – Αστέρας Αμαλιάδας
Πανμοβριακός – Φοίβος Κρεμαστής (Σάββατο 29/9-14:45)
Θύελλα Ραφήνας – Πανηλειακός

Ρεπό: Αχαρναϊκός

7ος όμιλος
Χαραυγιακός – Αιολικός
Θύελλα Καμαρίου – Αιγάλεω (12:00)
Καλλιθέα – ΑΟ Χαλκίς (Σάββατο 29/9-16:00)
Απόλλων Ερέτριας – Ηλυσιακός
ΠΑΣ Κόρινθος – Πανθηραϊκός
Άγιοι Ανάργυροι – Άγιος Ιερόθεος


8ος όμιλος
ΑΕ Ερμιονίδας – Παναρκαδικός
Μανδραϊκός – ΑΟ Κατασταρίου (14:00)
Ένωση Λέρνας – Καλαμάτα
Πάμισσος Μεσσήνης – ΑΕ Πελλάνας
Αστέρας Βλαχιώτη – Ασπρόπυργος
Αμβρυσσέας Διστόμου – Παναργειακός (15:00)
ΑΟ Εικοσιμίας – ΑΟ Υπάτου (15:00)