Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη | in.gr 
 Δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ… Με γκολ του Ελ Καντουρί στο 68ο λεπτό, ο «Δικέφαλος» πέρασε με 1-0 από τη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, τέσσερις ημέρες μετά τη βαριά ήττα από την Μπενφίκα και τον αποκλεισμό από το Champions League.

Ο αγώνας ήταν ανοιχτός και ευχάριστος, με το ρυθμό να κινείται σε υψηλό επίπεδο από το ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι ήταν δραστήριοι και προσπάθησαν να βρουν χώρους στην αντεπίθεση, καθώς για άλλη μια φορά η άμυνα του «Δικέφαλου» έπαιζε ψηλά στο γήπεδο.
Ύστερα από αρκετά «μπλοκ» εκατέρωθεν στις τελικές προσπάθειες, η πρώτη αξιόλογη στιγμή καταγράφηκε στο 27ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Ελ Καντουρί αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Μανοΐλοβιτς, που επενέβη και στο 29΄, στο εκτός περιοχής σουτ του Βιεϊρίνια.
Οι «κυανέρυθροι», από την πλευρά τους, φάνηκαν στο 41ο και 42ο λεπτό, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε τα σουτ των Ντουρμισάι και Σπιριντόνοβιτς, αντίστοιχα.
Στο 59΄ ο Σπιριντόνοβιτς ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΟΚ από τα αριστερά αλλά καθυστέρησε και δεν τελείωσε καλά τη φάση, για να πάρει προβάδισμα ο «Δικέφαλος» στο 68΄: ο Ελ Καντουρί κινήθηκε ωραία από την αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Μανοΐλοβιτς με αριστερό συρτό σουτ, για το 0-1.
Μια ρίψη φωτοβολίδας οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε, αλλά στο 88΄ ακυρώθηκε γκολ του Άκπομ ως οφσάιντ, ενώ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ καλυπτόταν, σε ένα σοβαρό λάθος του βοηθού.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Ντομινγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (85′ Σιντί Αλί), Καμαρά (65′ Μανθάτης), Ντουρμισάι
ΠΑΟΚ (Ράχβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Χατσερίντι, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρινια, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί (82′ Λημνιός), Ουάρντα, Πέλκας (67′ Άκπομ), Πρίγιοβιτς (85′ Κάνιας)