Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λάρισα

Πάει τρένο ο Παναθηναϊκός | in.gr
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη καθώς επικράτησε της Λάρισας με 3-1, κατακτώντας έτσι τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι πήραν την σπουδαία νίκη έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον  Γιόχανσον, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, με το δεύτερο μάλιστα να είναι εντυπωσιακό.Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του, σβήνοντας την περσινή τιμωρία.

 Ο Μπουζούκης στο 28’ κουβάλησε την μπάλα, είδε το ανέβασμα του Σουηδού, του πέρασε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα και ο Γιόχανσον με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.
Η Λάρισα προσπάθησε να πιέσει με τη σειρά της και να απαντήσει στο γκολ του Σουηδού, αλλά στα επόμενα δέκα λεπτά, οι παίκτες του Δώνη μπόρεσαν να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις των βυσσινί.
ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο 63′  με τον Γιόχανσον να… τρελαίνει κόσμο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Σουηδός πήρε την μπάλα πίσω από τη σέντρα, έφτασε ανενόχλητος μέχρι τη μεγάλη περιοχή, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές και με ψύχραιμο πλασέ στο τετ α τετ έκανε το 2-0 για τους «πράσινους», ο οποίοι ωστόσο δεν πρόλαβαν να το κρατήσουν για πολλή ώρα.
Μόλις δύο λεπτά αργότερα, σε μια σέντρα μέσα στην περιοχή του Διούδη, ο Μαυρομμάτης σήκωσε το χέρι του χωρίς λόγο και ο Κομίνης έδειξε αμέσως πέναλτι, με τον Φατιόν να ευστοχεί και να μειώνει σε 1-2.
Η Λάρισα πίεσε μετά το 2-1 για να ισοφαρίσει, αλλά ο Διούδης πραγματοποίησε δύο πολύ καλές αποκρούσεις κρατώντας το προβάδισμα της ομάδας του. Οι πράσινοι κατάφεραν μάλιστα να πετύχουν και τρίτο γκολ, με εύστοχο πέναλτι του Χατζηγιοβάννη στο 89′.
Λάρισα: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκοϊκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (54’ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84’ Κοέφ), Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι (46’ Λεοζίνιο), Μόρσι.
Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (87’ Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (77’ Πούγγουρας), Χατζηβιοβάνης, Καμπετσής (55’ Βέργος).