Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πρεμιέρα με το "αριστερο" για τον Αστέρα Δερβενίου... Έπονται τα δύσκολα

 Αποτέλεσμα εικόνας για αστερασ δερβενιου - ηρακλησ ξυλοκάστρου
Με το "αριστερό" μπήκε στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ο Αστέρας Δερβενίου. Οι "κυανόλευκοι" της Δυτικής Κορινθίας αν και ήσαν υπέρτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι κατόρθωσαν να χάσουν , ιδίως στο β  μέρος , λόγω λαθεμένων επιλογών , με 0 - 2 από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.  Τα τέρματα των "πρασίνων" του Νίκου Κολιμάδη σημείωσαν ο Ματθαιόπουλος στο 78' και ο Αθανασούλης στο 92'!..
Η επόμενη αγωνιστική (2η) ημέρα για τις δύο συνδημότισσες ομάδες της Δυτικής Κορινθίας, είναι αρκετά δύσκολη, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν τις  2 βασικές πρωταγωνίστριες , με στόχο τον τίτλο, ομάδες  της Κορίνθου.
Ο Αστέρας Δερβενίου έχει δύσκολη αποστολή, στην Κόρινθο, κόντρα στον ΠΑΣ Κόρινθος, ενώ ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου μάχεται στην έδρα του , με την Κόρινθο 2006, η οποία μπήκε πολλή "φουριόζα" και με εκοφαντικό τρόπο στο πρωτάθλημα, μετά το 9 - 1 επι του Τενεάτη. Πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι μετά το πέρασμά της από το Ξυλοκαστρο, η Κόρινθος 2006 , την 3η αγωνιστική, επισκέπτεται και το Δερβένι...