Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

"Γκέλα" ΠΑΟΚ στη Λειβαδιά

http://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/08/paok2-768x557.jpg
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο στο πρωτάθλημα της super league καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό πετώντας δύο βαθμούς.Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός στη Λειβαδιά, και απέφυγε την ήττα χάρη σε δύο σωτήριες επεμβάσεις του Ροντρίγκο Ρέι στην επανάληψη. Αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές, αφού οι διαμαρτυρίες του Λουτσέσκου δεν άρεσαν
στον Ανιγκό που αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι δυο τους να ανταλλάξουν «γαλλικά» με τον Σταύρο Μάνταλο να τους αποβάλει σε μία ομολογουμένως περίεργη απόφαση, με τους δυο τους να παρακολουθούν τη συνέχεια του αγώνα από την κερκίδα.
Πλέον οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Έστερσουντ στη Σουηδία, όπου θα παλέψουν για την πρόκριση τους στους ομίλους του Europa League.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό) Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86΄ Ζοάο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλεού, Νιασέ, Μπραντάο (82΄ Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (88΄ Καψάσκης)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57΄ Σάκχοφ), Λημνιός (62΄ Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (68΄ Κάμπος), Μακ, Πρίγιοβιτς