Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησε με "διπλό" ο Πανιώνιος στη Κερκυρα

Superleague: Διπλό για Πανιώνιο στην Κέρκυρα! | Newsit.gr
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε νικηφόρα στην εφετινή Super League. Με γκολ του Ντουρμισάι στο 53′ η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Την αρχή έκαναν οι γηπεδούχοι στο 38΄, όταν είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν από τα 11 βήματα (χέρι ο Μπανανά), αλλά ο Κότνικ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Τουράμ.
Πέντε λεπτά μετά, ο Λάμπρου ανατράπηκε από τον Ιωάννου. Ο Μασούντ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι για τον Πανιώνιο, αλλά νικήθηκε στο 45΄ από τον Γιαννακόπουλο, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στο «ριμπάουντ» ο Ιρανός αστόχησε προ κενής εστίας!.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σοϊλέδης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας (77΄ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (61΄ Μεληκιώτης), Ντιόγκο (81΄ Ντε Βάργκας), Νούνες.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (82΄ Παπαγεωργίου), Μασούντ, Λάμπρου (90΄+3 Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (87΄ Ταπόκο).