Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αύριο ολοκληρώνεται η φάση των "16" στο Κύπελλο Κορινθίας

Με την διεξαγωγή  και των υπολοίπων τεσσάρων αγώνων αύριο Τετάρτη (21/12), στις 14:30, ολοκληρώνεται  η τρίτη φάση (φάση των "16"), του Κυπέλλου Κορινθίας και ποδοασφαιρικά το 2016. 

Στο ΔΑΚ η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α΄Κορινθίας Κόρινθος ’06 αντιμετοπίζει τον Αίαντα Κορίνθου ομάδα της Γ΄ κατηγορία έχει ως στόχο και το κύπελλο και φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για το αυριανό παιχνίδι καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη.  .
Δυνατό παιγνίδι θα γίνει στο Βέλο ανάμεσα στην τοπική Ελλάδα και την δεύτερη του πρωταθλήματος Κόρινθο, με 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο '06. Και οι δύο έχουν στόχο το Κύπελλο. Η Ελλάδα διέρχεται περίοδο φόρμας καθώς το Σαββατο διέλυσε με 6 - 1 τον Παννεμεατικό στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΣ επίκράτησε στις καθυστερήσεις του αγώνα με 1 - 0 επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου
Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός αντιμετοπίζει τον Παννεμεατικό , που θα προσπαθίσουν γιά την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου. Και οι δύο θέλουν επιστροφή στη νίκη αύριο για να "χαμογελάσουν και πάλι μετά τις Σαββατιάτικες βαριές εκτός έδρας ήττες του από Πέλοπα και Ελλάς Βέλου αντίστοιχα.
Στα Ίσθμια ο Ισθμιακός,αγωνίζεται στο Κύπελλο με τον Τενεάτη Αθικιών, με τον οποίο πρίν 10 ημέρες είχαν αναμετρηθεί  γιά το πρωτάλημα στο ίδιο γήπεδο με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος  1 - 1. Τώρα ο Ισθμιακός και μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Αστέρα Δερβενίου , το Σάββατο, αύριο θέλει επιστροφή στις νίκες και την πρόκριση συνέχεια  στον θεσμό του κυπέλλου.
Στους "8" του Κορινθιακού Κυπέλλου έχουν προκριθεί από την προηγούμενη Τετάρτη, ο Πανκαμαριακός (πέρασε νικηφόρα από το Δερβένι , με 2 - 1 στην παράταση επί του Αστέρα),  ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου (με το ευρύ 5 - 1 επί του τοπικού ΠΑΣ, στις Κλένιες , η Δαφνη Εξαμιλίων (με 2 - 1 επί του Αετού Κρυονερίου)και ο ΠΑΟ Κουταλά( με 2 - 0 επί του Αγίαννη). 
Οι αγώνες της Τετάρτης 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ