Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ ΚΑΙ Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων




Λουτράκι, 8 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ ΚΑΙ Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ



Ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και προσωπικά ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ευχαριστούν θερμά τον κ. Αλέξανδρο Κίκιζα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.ΤΡΟΦΙΜΩΝ και το Τμήμα Χειροσφαίρισης του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, για την σημαντική προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λουτρακίου.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 παραδόθηκαν στις αρμόδιους υπευθύνους του Παντοπωλείου, 1.000 συσκευασίες ζυμαρικών συνολικού βάρους 500kg για τις αυξημένες ανάγκες του. Με την πράξη αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα η κοινωνική ευθύνη και ευαισθητοποίηση της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ  και του τμήματος του Αθλητικού Συλλόγου του Δήμου μας προς το συνάνθρωπο που υποφέρει.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λουτρακίου ιδρύθηκε με την 149/26-06-2012 απόφαση του Δ.Σ. (στο πλαίσιο του άρθρου 2 του Ν.4071/2012 (ΦΕΚ Α 85) & των σχετικών αποφάσεων του Υπ. Εσωτερικών) και λειτουργεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Α.Δ.Σ. 336/4-12-2016). Στηρίζει τις άπορες οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη στα πλαίσια της δημοτικής κοινωνικής πολιτικής, την οποία ο Δήμος μας προωθεί με στόχο την κοινωνική συνοχή και την καταπολέμηση της φτώχειας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για αυτήν την πράξη σας και την πολύτιμη προσφορά σας και ευχόμαστε να συνεχίσετε να αποτελείτε παράδειγμα μίμησης για την κοινωνία μας.  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ