Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΓΙΩΤΑ ΜΠΑΓΚΑ : "Οι χθεσινές εκλογές απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία, ισχυρή στη βάση της με δύναμη και ενότητα θα αγωνιστεί σθεναρά για την πατρίδα μας και τους πολίτες".



http://img.youtube.com/vi/IxeVubc9ADM/0.jpg Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πολιτευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώτα Μπάγκα απευθήνει θερμά συγχαρτήρια στους νέους προέδρους και στα νέα  μέλη ΔΗΜΤΟ, στους συνέδρους και σε όλα τα άξια στελέχη της παράταξή μας στο Νομό Κορινθίας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου στελεχιακού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Μπάγκα στο μύνημά της τονίζει τα ακόλουθά:

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους προέδρους και στα νέα  μέλη ΔΗΜΤΟ, στους συνέδρους και σε όλα τα άξια στελέχη της παράταξή μας στο Νομό Κορινθίας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου στελεχιακού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας.
Οι χθεσινές εκλογές απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία, ισχυρή στη βάση της με δύναμη και ενότητα θα αγωνιστεί σθεναρά  για την πατρίδα μας και τους πολίτες. Η παράταξή μας έρχεται από μακριά και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Στηρίζουμε τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη την προσπάθειά του να ισχυροποιήσει την Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα μας.
                                                                    Γιώτα Μπάγκα
                                                Υποψήφια βουλευτής Νομού  Κορινθίας
                                                              ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ