Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Καταγγελία Υπουργείου Υγείας για προσπάθεια απαξίωσης του ΕΣΥ


logo newsletter

 

Καταγγελία Υπουργείου Υγείας για προσπάθεια απαξίωσης του ΕΣΥ


ypourgeio
ygeias ktirio 
Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας καταγγέλει την προσπάθεια απαξίωσης του ΕΣΥ και την δημιουργία κλίματος ανασφάλειας προς τους πολίτες. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του αναφέρει:
Διαβάστε περισσότερα


Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο:Για ποια δωρεάν πρόσβαση στους ανασφάλιστους μιλάμε;

mitropolitiko koinwniko iatreio ellinikou
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού δημοσίευσε την επιστολή που εστάλη σε έναν ανασφάλιστο ασθενή από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», ύστερα από νοσηλεία του σε αυτό εξαιτίας μιας επέμβασης, και στην συνέχεια σχολίασε τα περί δωρεάν πρόσβαση στην υγεία για τους ανασφάλιστους.
Διαβάστε περισσότερα

Καμπάνια πρόληψης κατά του καπνίσματος για μαθητές


tsigaro
kapnisma 
Με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών και την ενίσχυση της καμπάνιας πρόληψης του καπνίσματος, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, μαζί με τον Υφυπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Θ. Πελεγρίνη
Διαβάστε περισσότερα


«Σιδεράκια»: δεν είναι μόνο για παιδιά


siderakia 
Όλο και περισσότεροι ενήλικες κάνουν ορθοδοντικές θεραπείες για να διορθώσουν προβλήματα που προϋπήρχαν ή δημιουργήθηκαν με το πέρασμα των χρόνων και να αποκτήσουν τέλειο χαμόγελο.
Διαβάστε περισσότερα


ΕΦΕΤ: Ποιοι οι κίνδυνοι για την Ελλάδα από το διατροφικό σκάνδαλο


EFETDFGFFΗ Interpol και η Europol ξεκίνησαν μία κοινή επιχείρηση, με στόχο την εξιχνίαση των δικτύων και του οργανωμένου εγκλήματος πίσω από το παράνομο εμπόριο νοθευμένων και υποβαθμισμένων τροφίμων και ποτών.
Διαβάστε περισσότερα




Ανάγκη άμεσης τοποθέτησης διοικητή στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στην Κρήτη


nosokomeio agios nikolaos 
Ο Συλλόγος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στην Κρήτη απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό, για την ανάγκη άμεσης τοποθέτησης διοικητή στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.
Διαβάστε περισσότερα


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κυτταρίτιδα


kyttaritidaΗ κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα γυναικείο που υπολογίζεται ότι «χτυπά» οκτώ στις δέκα γυναίκες από την εφηβική ακόμη ηλικία και τις συντροφεύει μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Διαβάστε περισσότερα


Μέχρι τις 11 Απριλίου οι αιτήσεις για το Νοσοκομείο Σαντορινης


nosokomeio
santorinisΑναρτήθηκε η επίσημη προκήρυξη για τις προσλήψεις στο Δημόσιο Νοσοκομείο της Σαντορίνης.
Διαβάστε περισσότερα




Γραφείο Συνηγορίας: Δωρεάν Στήριξη σε Άτομα με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας


grafeio
synigorias 2Η συστηματική παραβίαση των δικαιωμάτων των ψυχικά ασθενών στη χώρα μας ήταν προφανώς η αιτία που οδήγησε στην ανάπτυξη του Γραφείου Συνηγορίας από τους αρμόδιους φορείς (ΕΚΨΥ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων και την Ελληνική Ενωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου), όπου μπορούν να απευθύνονται όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, καθώς και φιλικά ή συγγενικά τους πρόσωπα, που ανησυχούν ότι θίγονται τα δικαιώματά τους.
Διαβάστε περισσότερα