Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Επίτιμο μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος

Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου θα τεθούν οι πρωτοβουλίες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών που αποσκοπούν στη διάδοση της ιδέας της δωρεάς ιστών και οργάνων σώματος.

Την διαβεβαίωση αυτή παρέσχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του Συνδέσμου που του διατυπώθηκε κατά την ανακήρυξή του από το Δ.Σ. ως επίτιμου μέλους του για την διαρκή και αμέριστη στήριξή του στην ιδέα της δωρεάς ιστών και οργάνων σώματος στη συνάντηση που έγινε σήμερα 15/02/2016 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του ΕΟΜ Ανδρέας Καραμπίνης, ενώ από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιώργος Καστρινάκης, ο Αντιπρόεδρος Ξενοφώντας Λύρος και ο Γεν. Γραμματέας Γρηγόρης Λεοντόπουλος.


Ακολούθησε συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα όπου οι εκπρόσωποι του Συλλόγου αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα δράσεων που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν σε πανελλήνια κλίμακα και αντάλλαξαν απόψεις με τον Πρόεδρο σχετικά με τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για το σκοπό αυτό.
 

Marion Kontogianni