Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Δεν υπήρξε στην ιστορία της ανθρωπότητας Στρατός που να μην παρασίτησαν πάνω του κάθε λογής έμποροι αγαθών, σάρκας και χρήματος. Νομότυπα και βρώμικα, ξεπλένοντας τα άπλυτά τους, αδιάφορο. Η διαπλοκή και διαφθορά στην κοινωνία μας δεν θα μπορούσε να αφήσει φυσικά απέξω και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Δεν είναι τυχαίο ούτε ότι ο μόνος έγκλειστος στον Κορυδαλλό Υπουργός προέρχεται από το σκληρό πυρήνα της Ελλάδας ούτε ότι δεν έχει πέσει τουφεκιά επί δεκαετίες να μην χαλάσει ο ρυθμός της διαπλοκής. Δεν είναι τυχαίο ότι το ΝΑΤΟ αναλαμβάνει το Αιγαίο και ο ελληνικός στόλος έμεινε δεμένος.
Φυσικά πέρα από τη συνεργασία της πολιτικής ηγεσίας για την καταλήστευση του δημοσίου χρήματος και τη μετάλλαξη των Ενόπλων Δυνάμεων με απευθείας αναθέσεις και τις περίφημες πάλαι ποτέ σακούλες με μετρητά στο πορτ-μπαγκάζ κανένα κάστρο δεν μπορεί να πέσει μόνο του απέξω. Οι λεγόμενοι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι υπερπολύτιμοι και αλίμονο αν δεν τους προστατεύσουν οι Τούρκοι φίλοι τους. Αυτοί που όλοι ξέρουν και τρομοκρατούν το Στράτευμα.
Μία εμετική ισχνή μειοψηφία επίορκων Αξιωματικών που ασέλγησε και εξακολουθεί να ασελγεί στον κόπο της πλειονότητας των άλλων, των ρομαντικών και ανοήτων, για να διεκπεραιώσει τις απαραίτητες πλύσεις αγαθών και εγκεφάλων. Αυτή η ισχνή πράσινη πλέμπα που δια μαγείας καταλαμβάνει τις πιο καίριες θέσεις εκεί που ρέει το δημόσιο χρήμα, όπου λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις, εκεί όπου μοιράζονται τα νόμιμα δώρα ενίοτε και οι ανώτατες αρχές. 
Κάπως έτσι φτάσαμε στην εθνική προδοσία όταν ο νυν Υπουργός Άμυνας κ.Καμμένος δηλωμένος πατριώτης αναλάμβανε την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας και δημοσίως ανήγγειλλε την ντροπιαστική επάνδρωση του 30% στις Μονάδες στις ακριτικές επάλξεις του Έβρου εκεί όπου φυλάνε ακρίτες, εκεί όπου υπάρχει η απειλή. Εκεί όπου βρέθηκαν εχθές εκατοντάδες χιλιάδες σφαίρες ικανές να ξεσηκώσουν μιλιούνια ισλαμιστών. Κανείς δεν απολογήθηκε από τους πολιτικούς προκατόχους και μη ιθύνοντες και αμφότεροι ταξίδεψαν εις την πλατεία των Βρυξελλών για τον καφέ τους. Τα δωράκια τους σε δύσκολες εποχές για τους ντόπιους ιθαγενείς, τους ανόητους κοπιάζοντας.
Φυσικά όλοι αυτοί οι υπηρεσιακοί παράγοντες ακόμα και αυτοί που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, με τους τραπεζικούς λογαριασμούς παχυλούς, απόλαυσαν ασυλίας και ανωνυμίας όταν κάποτε, όταν υπήρχε Ελλάδα, τους εκτελούσαν στο Σύνταγμα φορώντας τη στολή τους. Για τους άλλους τους αθόρυβα έρποντας οι τιμές και δόξες των Μεγάρων τους περιμένουν με αναρίθμητες φωτογραφίες στις κοσμικές δεξιώσεις. Οι πιο φοβικοί, οι κλητήρες της διαπλοκής, τα πειθήνια σιωπηρά υπαλληλίκια με αξιώματα παίρνουν και αυτά τα αντίδωρά τους εις βάρος των χαζών που ανοίγουν τα βιβλία και υπηρετούν με οράματα συνήθως νηστικοί και απηυδησμένοι.

Η διαπλοκή έχει πάντα τον τρόπο της. Τα στρατιωτικά θαύματα του Αγίου πολλά και διαχρονικά. Ακόμα και να αλλάζουν οι Αρχηγοί Στρατού κάθε χρόνο. Ακόμα και να μην έχεις γράψει λέξη στη ζωή σου στα αγγλικά, να μην έχεις πει good morning, να μην σε έχει εξετάσει κανένας, να σε γνωρίζουν όλοι και να βρεθείς στις πιο κρίσιμες θέσεις του ΝΑΤΟ, της υπέρτατης στρατιωτικής συμμαχικής οντότητας που τα πάντα ζυγίζει, να διευθύνεις Άγγλους και Αμερικάνους. Να γελάνε και οι Τούρκοι. Τι καλύτερο για την αντεθνική μηχανή. Μ’ένα σμπάρο δύο τρυγόνια στο πιάτο του κυνηγού. Δεν υπάρχει όμως τέλειο έγκλημα ούτε τέλειο άλλοθι...
Όλα τα κανονίζει η εγκληματική οργάνωση της ελληνικής παράγκας. Τις προϋποθέσεις, τις διαδικασίες, τους αποκλεισμούς, τους επαίνους, τις συκοφαντίες ώστε τα δικά μας παιδιά, αυτά που δεν έγραψαν, δεν μίλησαν να μην περάσουν ούτε εξετάσεις γλωσσομάθειας. Να μην προβλέπεται. Να μην κουράζονται. Πόση ξευτίλα ακόμη, ρε παιδιά; Βάλτε και μία κουρτίνα να μη μας βλέπουν. Τα άκοπα δωράκια πάντα βέβαια έχουν και τις υποχρεώσεις τους μετά. Κάτι θα γυρίσει πίσω σε είδος ή σε πνεύμα. Πώς να μην είσαι υπόχρεος για μία ζωή, πώς να μην το ξεπληρώσεις, όταν θα πας μετά με τιμές εκεί που υπογράφεται το ρευστό;
Όλα αυτά δεν είναι κάτι καινούργιο από το 1821. Κάτι σαν να άλλαξε όμως τώρα πια. Πάει και το εφάπαξ, πάει και η σύνταξη, πάει και ο μισθός. Τα πήρε όλα Υπουργέ μου, Πρωθυπουργέ μου, η ελπίδα. Έτσι τα εγκλήματα είναι πιο ορατά στους πεινασμένους των 500 ευρώ το μήνα. Γι αυτό λοιπόν ήρθε και η ώρα οι ειδήμονες των προμηθειών που έχτισαν την καριέρα τους και την ευδαιμονία τους στο μαύρο χρήμα και τα τυχερά της, στις απευθείας αναθέσεις και τις συμφωνίες πλαίσιο της μίζας να μαζευτούν πριν είναι αργά. 
Ίσως εξάλλου από τον Ελληνικό Στρατό, από τον πυρήνα του Ελληνικού Κράτους, από έντιμους Αξιωματικούς να αρχίσει και η αναγέννηση της κοινωνίας. Με άλλα άρματα αυτή τη φορά. Της τιμής και της αρετής. Του κόπου και του μόχθου και εκείνων που διαβάζουν και σιωπούν υπομονετικά  και εκείνων που φωνάζουν ενοχλητικά στους Τούρκους ιδιοκτήτες της παράγκας και της ενημέρωσης. Η στιγμή της κρίσης έρχεται για όλους μας αργά ή γρήγορα και “Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ".
Δεν είναι ο Θεός της Ελλάδας ο Αντίχριστος και δεν θα γίνει ποτέ... 
 
 
thedayaftergr.blogspot.gr