Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες στην Αχαΐα για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα

http://protionline.gr/wp-content/uploads/2015/03/AGROTES-KINHTOPOIHSEIS.jpg

Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν σήμερα οι αγρότες της Αχαΐας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα.
Συγκεκριμένα, αγρότες της δυτικής Αχαΐας συγκεντρώθηκαν το πρωί στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με αγροτικά αυτοκίνητα προς την Πάτρα. Η αυτοκινητοπομπή των αγροτών έφθασε περίπου στις 12:00 έξω από τα γραφεία του ΟΓΑ, όπου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας.
«Τα νέα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα μάς οδηγούν στην καταστροφή» υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των αγροτών και προσθέτουν: «Είναι το τελευταίο και οριστικό χτύπημα στους αγρότες, με απρόβλεπτες συνέπειες για την οικονομία».

Στο μεταξύ, αύριο, στις 11:00, αγρότες της Αιγιάλειας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στον δρόμο που ενώνει το Αίγιο με την εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος των παλαιών διοδίων.
Επίσης, την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, στις 19:00, αγρότες της δυτικής Αχαΐας θα συγκεντρωθούν στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.